EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28. - La 30.6.2018  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali 2018

Iskelmä Festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Iskelmä Festivaali viettää 10-vuotisjuhlaansa tänä vuonna näyttävästi. Luvassa on kolme päivää silkkaa kotimaisen musiikin ilotulitusta, mukana parhaat tähtiartistit. Kaikkiaan esiintyjiä nähdään kolmen päivän aikana yli neljäkymmentä.

Festivaali on aiemmin julkistanut jo mittavan artistilistauksen, mukana mm. Haloo Helsinki!, Nylon Beat, Popeda, Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Jari Sillanpää, Anna Eriksson, Laura Voutilainen sekä Matti ja Teppo. Heidän lisäkseen festivaalilla nähdään kotimaisen iskelmän kiintotähti, 55-vuotistaiteilijajuhlaansa tänä vuonna juhliva Katri Helena, Vuoden tulokkaana 2017 Iskelmä Gaalassa palkittu ja hiteistään "Leijonakuningas" ja "Elefantin paino" tunnettu Ellinoora sekä laulaja-lauluntekijä Mikko Harju, joka palkittiin Vuoden tulokkaana 2018. Hänen hittinsä "Sinä Riität" soi viime kesän Iskelmä Festivaalin after moviessa. Iskelmä Festivaalin nimekkääseen esiintyjäjoukkoon liittyy keväisen 50-vuotiskiertueensa jälkeen myös Samuli Edelmann.

Iskelmä Festivaalin yllättäjä on Raskasta Iskelmää. Suosituista Raskasta Joulua -konserteista tuttu spektaakkelimaisen massiivinen show laittaa tutut iskelmät uuteen kuosiin. Solisteina on kova kolmikko: Sonata Arcticasta tuttu Tony Kakko, "Purppuraa" -singlensä viime vuonna julkaissut JP Leppäluoto sekä Voice Of Finland -laulukilpailusta tähdeksi ponnistanut Antti Railio. Settilistaa he suostuvat tässä vaiheessa avaamaan sen verran, että mukana voi hyvinkin olla Freemanin hitti "Ajetaan tandemilla" ja Dannyn "Seitsemän kertaa seitsemän". Raskasta Iskelmää ensimmäisen ja kesän ainoan kerran vain Iskelmä Festivaalilla perjantaina 29.6.

Lisää artistijulkaisuja on luvassa kevään aikana.

Päiväkohtainen ohjelma:

TO: Juha Tapio, Apulanta, Kaija Koo, Katri Helena, Suvi Teräsniska, Anna Eriksson, Hurma, Lemmenlautta

PE: Raskasta Iskelmää, Popeda, Neon 2, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Roope Salminen & Koirat, Laura Voutilainen, Matti ja Teppo, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Ellinoora, Taikakuu, Myrskytuuli

LA: Haloo Helsinki!, Nylon Beat, Yö, Neljänsuora, Samuli Edelmann, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Mikko Harju, Matti Silmu, Erika Vikman

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

VIP-lippu sisältää:
- pääsyn festivaalialueelle sekä Riemun VIP-terassille, josta on erinomainen näkyvyys päälavalle
- VIP-passin kaulanauhalla
- oman sisäänkäynnin alueelle
- VIP-alueen palvelut, kuten omat ravintolatiskit ja VIP-henkilökunta
- buffet-ruokailun
- maksuttoman narikkapalvelun
- vesiwc-tilat
- myöhemmin keväällä julkaistavaa oheisohjelmaa

BOX

BOXit ovat pop up -henkisiä kahden hengen mökkejä. BOX-mökissä majoittuvilla tulee olla 3 päivän festivaalilippu. Mökin saa käyttöönsä keskiviikkona tai torstaina klo 12.00 alkaen ja se tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12.00 mennessä. Mökkiin voi siis saapua jo keskiviikkona klo 12.00 alkaen, mutta ensimmäinen festaripäivä on torstai.

Mökki sisältää:

- kaksi sänkyä ja patjat. Liinavaatteet, peitot ja tyynyt tulee tuoda itse.
- yksi pistorasia.
- jääkaappi.
- siivous normaaliasumisen jäljiltä. Mikäli mökissä tapahtuu töhrimistä tai paikkojen hajottamista, peritään niistä korjaus- ja huoltomaksut.

BOXit sijaitsevat Kia Niitty -leirintäalueella. Auton voi parkkeerata mökin viereen. Asiakkaan käytössä ovat leirinnän normaalit festari-wc:t sekä konttisuihkut. Mökit jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Majoittujien yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.