EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.10.2017  /  Vernissa  /  Vantaa

Indie Fest 2: Jaakko Aukusti, The Stoats, New Fashioned, Block of Flats, Roan

Indie Fest 2: Jaakko Aukusti, The Stoats, New Fashioned, Block of Flats, Roan Liput
Takaisin

Ladataan…

Viime maaliskuinen Indie Fest saa jatkoa, kun Indie Fest II valloittaa Vernissan 14.10. Velmu ry ja Kulttuurikeskus Vernissa tuovat yhteen uuden sukupolven kirkkaimmat Indie-yhtyeet. Tällä kertaa lavalle nousevat:

Jaakko Aukusti:
Jaakko Aukusti on turkulainen rakenteeltaan epätavanomaista ja leikkisästi sovitettua popin kaltaista musiikkia tekevä yhtye. Sen debyytti-EP "Volcano" julkaistiin VLD Recordingsin kautta vuoden 2015 alkupuolella. Singlelohkaisu "Shadow Boxer" kahmi runsaasti radioiden huomiota ja herätti huomiota myös Suomen ulkopuolella.

The Stoats:
Indie rockiksi musiikkiaan luonnehtivan helsinkiläisen The Stoatsin äänikuvassa yhdistyvät aurinkoinen duurittelu ja hievenen mystisempi melankolia. Lisämausteita kakkuun tuovat raikkaat melodiat ja heleinä hivelevät harmoniat.

New Fashioned:
Poptrio tarttuvilla kertosäkeillä ja kehutulla live-energialla. Bändi on sekoitus groovea, 80-lukua ja modernia äänimaailmaa - ripauksella poikamausteita sekä indietä. Yhtyeen uusin sinkki How To Make You Smile on saanut laajaa kansainvälistä huomiota eikä nousukiidolle näy loppua.

Block of Flats:
Block of Flats on nelihenkinen vuonna 2013 porvoossa perustettu post hardcore/alternative yhtye. Bändin viimeisin single "Forest" julkaistiin loppukeväästä 2017 joka viihdytti kuuntelijoita radioaalloilla asti. Yhtye julkaisee loppusyksystä uuden singlen ja tammikuussa vietetään EP:n julkkareita. Keväällä 2018 bändi lähtee kiertämään Eurooppaa.

Roan:
Roan on helsinkiläinen indiepop/-rockyhtye, joka perustettiin loppuvuodesta 2015. Yhtye on lyhyen olemassaolonsa aikana ehtinyt jo nauttia mm. YleX:n, Soundin sekä myös kansainvälisten blogisivustojen huomiosta. Loppukesästä julkaistun "Runaway"-singlen myötä Rumba nimesikin Roanin "Suomen bänditaivaan nousevaksi tähdeksi".

www.velmu.net


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, jos jäljellä

Vernissa
Tikkurilantie 36, 01300, Vernissa