EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.5.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Ina Forsman, Ben Granfelt Band

Ina Forsman, Ben Granfelt Band Liput
Takaisin

Ladataan…

Ina Forsman

Ina Forsmanista on kuoriutunut omaperäinen artisti, joka ei kumartele massamedian musiikkitrendeille, vaan tekee rohkeasti omaa juttuaan, jolla erottua joukosta. Inan voimakas, savuinen ja mehukas lauluääni hivelee kuulijan korvia, ja vahvatunteisissa lauluissa näkyy myös tekijöiden oma leima, joka linkittää musiikin tähän päivään. Showssa yhdistyvät blues ja soul kuorrutettuna Inan laululla, jossa on kypsyyttä ja eläneisyyttä paljon enemmän kuin laulajan ikä antaa olettaa. Fraseeraus on luontevaa ja yllättävän raa'assa äänessä on voimaa ja seksiä.

Ben Granfelt

Kun Ben Granfelt tarttuu kitaraan, alkaa tapahtua asioita. Isännän otteella hän pistää soolot laulamaan, riffit jytisemään ja kompit tukemaan biisiä ja muuta bändiä. Vankalle työskentelylle on ollut käyttöä lukuisissa bändeissä, joihin kuuluvat Gringos Locos, Guitar Slingers, Leningrad Cowboys, Wishbone Ash, sekä tälläkin hetkellä aktiiviset Los Bastardos Finlandeses ja tällä keikalla nähtävä oma ryhmä Ben Granfelt Band. Muusikon uralle mahtuu myös 11 soololevyä. Suomalaisen progressiivisen bluesin lipunkantajaksi tituleeratun kitaristin lisäksi rummuissa kuullaan Miri Miettistä ja basson varressa John Vihervää.

 

rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime klo 21:00

Liput ovelta 25€, jos jäljellä.