EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 2.8.2018  /  Helsingin Jäähalli  /  Helsinki

In The Park: Pet Shop Boys, Hurts, Faithless DJ-Set, Darude

In The Park: Pet Shop Boys, Hurts, Faithless DJ-Set, Darude Liput
Takaisin

Ladataan…

Brittiläisen konepopin faneja hellitään tulevana kesänä Helsingissä oikein urakalla, kun popjätit Pet Shop Boys, Hurts sekä Faithless DJ-set esiintyvät torstaina 2. elokuuta Kaisaniemen puistossa. Artistikattauksen täydentää kotimaisen konemusiikin tähti Darude.

Neil Tennantin ja Chris Lowen muodostama popduo Pet Shop Boys on myynyt urallaan yli 50 miljoonaa albumia. Edellisen kerran kaksikko nähtiin Suomessa ennakkoon loppuunmyydyssä The Tall Ships Races Music Festival -tapahtumassa Turussa vuonna 2017. Duon tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa kappaleet "West End Girls", "It's a Sin" ja "Always On My Mind". Viimeisin albumi "Super" julkaistiin vuonna 2016.

Myös Hurts tähditti viime vuoden loppuunmyytyä The Tall Ships Races Music Festivalia. Helsingissä duo myi Hartwall Arenan loppuun vuonna 2016 ja edellisen myös marraskuussa 2017 hieman intiimimmin Jäähallin Black Boxissa. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat "Stay", "Better Than Love" ja "Wonderful Life".

Faithless ilmoitti comebackistaan vuonna 2012 ja esiintyi Helsingissä Summer Sound Festivalilla seuraavana kesänä. Yhtyeen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat "Insomnia", "God Is a DJ" ja We Come 1". Kaisaniemen show on Sister Blissin DJ-keikka.

"Sandstorm"-hitillään tunnetuksi tullut Darude tekee Kaisaniemessä kesän ainoan Helsingin-keikkansa.

Facebook-tapahtuma

www.inthepark.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tapahtuma siirtyy Helsingin Jäähalliin

Kaikki Kaisaniemen tapahtumaan ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan.

Jäähallin konsertin lipunmyynti alkaa perjantaina 13. heinäkuuta, jolloin permannon seisomapaikkojen lisäksi myyntiin tulevat myös katsomojen istumapaikat.

Kenttäliput:
- Kaisaniemen konsertin kenttälipuilla on pääsy jäähallin permannolle (seisomapaikat). Ainoastaan VIP ja Priority lipulla pääsy lavan edessä sijaitsevalle Golden Priority alueelle.

Golden Priority -liput (K-18):
- Golden Priority -lipuilla on pääsy jäähallin permannolle sekä lavan edustalla sijaitsevalle Priority-alueelle (seisomapaikat)

VIP-liput (K-18):
- VIP-lipulla on pääsy permannolle sekä Priority-alueelle. VIP-vieraille on myös varattu numeroidut istumapaikat alakatsomosta, lavan sivustalta. VIP-paikat sijaitsevat katsomolohkossa C5.
- Numeroidut istumapaikkaliput annetaan VIP-passien mukana jäähallin VIP-sisäänkäynnissä

VIP-lippujen sisältö jäähallin konsertissa:
- Oma sisäänkäynti tapahtumaan
- Sisäänpääsy halliin jo klo 15:30
- VIP-passi
- Buffet -illallinen jäähallin Royal-ravintolassa klo 15:30-19:30
- Pääsy permanolle sekä lavan edustan priority-alueelle (seisomapaikat)
- Numeroitu istumapaikka alakatsomossa, lavan sivustalla (katsomolohko C5)

Lippujen palautus:
- Mikäli haluat muutoksen vuoksi palauttaa lippusi, ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.firahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

VIP-lippuja ei voida maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Anniskelu-, Priority- ja VIP-alueet K-18.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Myynti loppuu 2.8.2018 16:30.