EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 2.8.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Imarhan (DZ), Faarao Pirttikangas

Imarhan (DZ), Faarao Pirttikangas Liput
Takaisin

Ladataan…

Imarhan, algerialainen aavikkoblues-yhtye, esiintyy 2. elokuuta ensimmäistä kertaa Suomessa. Tavastian illan lämmittelee Faarao Pirttikangas, jonka blues on rouheaa, nykivää ja voimakasta.


IMARHAN

Genrensä seuraavaksi supertähdeksi tituleerattu Imarhan on kerännyt ylistystä kautta maailman helmikuussa ilmestyneen "Temet"-albuminsa myötä. Uuden polven tuaregimuusikot ammentavat vahvasti perinnemusiikista maustaen sielukasta soundiaan rockin, funkin, discon ja jazzin elementeillä.

Kitaravallankumouksen aloittaneen, Tavastiallakin viime vuoden lopulla esiintyneen, Tinariwenin perintöä kunnioittava Imarhan puhuttelee kuulijaansa nykyaikaa heijastavalla sanomallaan. Käsittelystä ovat nomadikansan vaikeudet tämän päivän muuttuvassa maailmassa.

Viisihenkisen kokoonpanon vuonna 2016 ilmestynyt debyyttialbumi sai jatkoa kuluvan vuoden helmikuussa "Temet"-pitkäsoitolla. Imarhanin hypnoottinen ja intensiivinen rytmi tarjoaa kuulijoilleen livenä unohtumattoman kokemuksen, joka on valloittanut yleisön ympäri maailmaa. 

 

www.facebook.com/imarhan1


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.