EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 30.6. - Su 15.10.2017  /  Designmuseo  /  Helsinki

I AM Pop up -illallinen Designmuseossa: Kozeen Shiwan

I AM Pop up -illallinen Designmuseossa: Kozeen Shiwan Liput
Takaisin

Ladataan…

Designmuseossa I AM Pop up -illallisia Designmuseon ja Taideteollisuus Liitto Ornamon yhteisnäyttelyssä Enter and Encounter

Maailmanluokan illallisista vastaa näyttelyssä mukana oleva keittiömestari ja taiteilija Kozeen Shiwan. Kurditaustainen Shiwan järjestää asiakkaille kokonaisvaltaisia illalliskokemuksia, joissa ruoka ei ole vain ruokaa, vaan vahvoja tarinoita, tunteita sekä yhdessäoloa.

Helsinkiläisessä Michelin-tähden ravintolassa työskennellyt huippukokki Kozeen Shiwan on tunnettu ruokataiteellisista elämysprojekteistaan. Shiwanin ruokataideteoksille on tyypillistä raaka-aineista lähtevä tarinankerronta, joka kietoutuu hänen henkilöhistoriaansa. Shiwan syntyi Suleimaniassa, Kurdistanissa, josta hänen perheensä pakeni aluksi Turkin kautta Suomeen Shiwanin ollessa 9-vuotias. Isän pizzeria oli Shiwanin ensimmäinen kosketus ravintola-alaan. Hän haaveili vaatesuunnittelijan urasta, mutta päätyi opiskelemaan kokiksi Koulutuskeskus Salpaukseen.

Enter and Encounter -näyttelyyn hän on rakentanut teoksen I AM, joka heijastaa hänen omaa polkuaan kurdipakolaisesta johtavan gourmet-ravintolan keittiömestariksi. Shiwan on tuonut näyttelytilaan valtavan puun, joka kätkee sisäänsä suuren määrän raaka-aineita. Puussa on piilotettuina suolakuoria, joiden sisässä kypsyy juureksia. Muun muassa näistä raaka-aineista illallisvieraat pääsevät nauttimaan ruokataideperformanssin muodossa. Muuten illallismenu on salaisuus viimeiseen asti.

"Ruoka ei ole vain ruokaa, vaan jotain paljon syvempää. Se on minulle kuin elokuva tai kirja. Yksi illallinen voi muuttaa koko loppuelämäsi."

www.facebook.com/IAMPOPUP


Ikäraja: Ikärajaton

Illallisen kesto:
19:00-23:00

Illallismenu on etukäteen tarkkaan harkittu kokonaisuus. Menu sisältää mahdollisia allergeeneja, joita ei voi vaihtaa tapahtuman luonteen vuoksi.

Lippuja ei voida maksaa kulttuurimaksuvälineillä.