EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.7.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Hybrid Children, Rejected, Strum 101

Hybrid Children, Rejected, Strum 101 Liput
Takaisin

Ladataan…

Perjantaina 28.7. Bar Loosessa pyöräytetään käyntiin sellainen jytäkaruselli, että tossumpien jätkien kannattaa mennä pöydän alle piiloon. Tällä kertaa homman nimi on Something Old, Something New, Something Borrowed And Something Blue!

Illan täräyttävät käyntiin Porvoon nuoret ladatut aseet eli STRUM101, joka yhdistelee tyylitajuisesti punkia, skata ja koristelee kattauksen kivitalon kokoisilla kertseillä ja vahvoilla Rancid-viboilla. Vaikka jätkät on hädintuskin riparilta päässeet, niin silti ne pyyhkii soittotaidossa, meiningissä ja biisimateriaalissa pöytää suurimmalla osalla vanhoista pieruista ja näyttää, että rock ja punk voi olla vielä vuonna 2017 nuorten ihmisten musiikkia. Viestikapula on siirtynyt! 

Illan keskimmäisenä aktina nähdään vuodesta 1991 jengiä villinnyt HYBRID CHILDREN. Hybärit julkaisi monen vuoden levytystauon jälkeen Bullet Catcher -nimisen nettisinkun, joka antaa hieman esimakua yhtyeen myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta pitkäsoitolta Where Pub Roses Grow. Jasse on edelleen iskussa, Hybärit yhtä kova kuin aina ennenkin ja meininki asiaan kuuluvalla tasolla. Jos et usko niin tuu kattoo!

Illan viimeisenä bändinä homman tulee pistämään pakettiin lappeenrantalainen REJECTED, joka julkaisi taannoin Suicide Hotline -pitkäsoiton. Nykyisin hyvin harvoin ja valikoidusti esiintyvä Rejected ei ole keikkaillut Helsingissä todella pitkään aikaan, ja näin ollen Loosen veto onkin yhtyeen tuoreen levyn julkkarikeikka. Näillä eväillä saadaan varmasti sellaiset bileet aikaan, että jos rock, punk ja jytä puhuttelee niin kannattaa tulla paikalle!

STRUM 101
HYBRID CHILDREN
REJECTED

 

www.facebook.com/events/290122888116577


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.