EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.11.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Huora, Flippipuisto, M.O.R.A.

Huora, Flippipuisto, M.O.R.A. Liput
Takaisin

Ladataan…

Koko kuluneen vuoden valtavassa nosteessa ollut punkrock-sensaatioksikin kutsuttu Laulu- ja soitinyhtye Huora, saapuu Bar Looseen keikalle perjantaina 24.11. Yhtye julkaisi keväällä Suomen virallisella albumilistalla parhaimmillaan sijalle kahdeksan nousseen debyyttialbuminsa Hukutaan paskaan ja on viimeistään sen myötä noussut yhdeksi mielenkiintoisimmista tulokkaista tämän hetken bändikartalla.

Keskimmäisenä bändinä nähdään helsinkiläinen Flippipuisto, jonka keitoksessa yhdistyy suomirock, skeittipunk ja ysärimusa. Flippipuiston debyytti-EP Paniikki Flippipuistossa ilmestyi aikaisemmin tänä vuonna, ja sille jatkoa tarjoilee uusi Menoa Etsimässä! -julkaisu, joka näkee päivänvalon vielä tämän vuoden puolella. Ehkäpä juurikin näissä bileissä!

Illan tulee aloittamaan tiukkaakin tiukempi hardcore-jyrä M.O.R.A., joka hyökkää suoraan päälle, vetää turpaan eikä anna armoa. Moderdia hardcorea ja vanhan koulun punkkia sujuvasti yhdistelevä bändi on pitkien ulkomaan rundien ja lukuisten Suomen keikkojen myötä kasvanut niin kovaksi keikkakoneeksi, että alta pois!  

HUORA

FLIPPIPUISTO

M.O.R.A.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 24.11.2017 20:00.