Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.7.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Hopeajärvi, Itä-Hollola Installaatio, Too Slow

Hopeajärvi, Itä-Hollola Installaatio, Too Slow liput
Takaisin

Ladataan...

Lauantaina 15.7. Bar Loosen lavalla nähdään kvalitatiivinen eli laadullinen annos kotimaista indierockia. Annankadun rockpyhätön kellarissa esiintyy kolme loistavaa bändiä, joista ensimmäinen on tuore stadilaisnippu TOO SLOW, jonka riveistä löytyy mm. Black Twig-, Lokit-, Black Lizard- ja Sofa Pets -yhtyeistä tunnettuja konkareita.

 

Too Slown jälkeen lavalle saapuu alkuvuodesta 2016 Robert Niemistön laulujen ympärille koottu trio ITÄ-HOLLOLA INSTALLAATIO, joka soittaa omien sanojensa mukaan rokkia. Joku voisi kuvailla bändiä suomirokin, ysäri-indien ja vaihtoehtopunkin yhdistelmäksi, mutta kukin päättäköön itse mistä on kysymys. Yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa Elävien aalloilla joulukuussa 2016 ja on ollut viime aikoina tuttu näky Suomen festareilla ja rokkiklubeilla.

 

Illan viimeisenä esiintyjänä nähdään HOPEAJÄRVI, jonka suomirock on vinoudessaan kaunista ja kauneudessaan kamalaa. Bändi julkaisi huhtikuussa toisen albuminsa MAHDOTONTA, joka tarjoilee nipun hapanimeliä suomirock-kappaleita, jotka kolisevat pitkin seiniä, valuvat pitkin kourua ja suutelevat suulle. Teemu Tannerin (Kynnet, Teksti-TV 666, Kids Music) tekstit ovat kuin naapuripöydästä kantautuva harhainen monologi, joka pian kiinnostaa enemmän kuin oma seuralainen. Hopeajärven suomirockissa on jotain tuttua mutta ei mitään turvallista. Röyhkä ja Nurmio, Sielun Veljet ja SIG, Sehr Schnell ja Maho Neitsyt... Hopeajärvi voisi istua mukaan luokkakuvaan, mutta istahtaa mieluummin lätäkköön

 

www.facebook.com/events/288216944915121/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.