EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 4.12.2016 - Su 10.12.2017  /  Temppeliaukio  /  Helsinki

Holy Helsinki Walk - Kirkkokierros - kävely jolla kuulet Helsingin ei niin tunnetuista uskonnollisista kuriositeeteista (opastus englanniksi)

Holy Helsinki Walk - Kirkkokierros - kävely jolla kuulet Helsingin ei niin tunnetuista uskonnollisista kuriositeeteista (opastus englanniksi) Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomi 100 itsenäisyyspäivän viikolla Holy Helsinki Walk vie sinut tutustumaan Helsingin keskusta-alueen ei niin tunnettuihin pyhäkköihin ja uskonnollisiin kuriositeetteihin.

Kuka on pyhä Urho? Missä piilevät Helsingin herätysliikkeet? Mikä on vanhin islamilainen yhteisö Suomessa? Montako katolista pyhimystä on käynyt Kaivopuistossa?

Happy Guide Helsingin innostuneen teologioppaan Emil Antonin johtamalla parituntisella kävelyllä kohdataan mm. suomalainen Luther, ahvenanmaalainen valemuslimi ja tanskalainen mormonijeesus.

www.happyguidehelsinki.com


Ikäraja: Ikärajaton

Kierros alkaa Temppeliaukion kirkon edustalta.
Temppeliaukion osoite on Lutherinkatu 3.

Oppaalla kyltti: Happy Guide Helsinki

Kierros päättyy Kaivopuiston kupeeseen ja suosittelemme hyviä kenkiä. Mukanamme kävelee leppoisasti normaalikuntoiset osallistujat. Muutamassa pisteessä kuljemme portaita.

Su 10.12.2017 kierros on opastettu englanniksi, mutta oppaat puhuvat myös suomea.