EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 21. - La 23.6.2018  /  Himos Park  /  Jämsä

Himos Juhannus 2018

Himos Juhannus 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Valtakunnan ykkösjuhannusjuhlan, 20. kertaa järjestettävän Himos Juhannuksen päiväkohtainen ohjelma on valmis. Lavalla nähdään kolmen päivän aikana 21.-23.6. yli 20 artistia ja yhtyettä.

Paikalle saapuvat uransa päättävä Cheek, Emma-palkintopöydän putsannut Haloo Helsinki! sekä paluustaan uutisoineet Nylon Beat ja Tiktak. Juhannusvieraita viihdyttävät myös turkkilainen DJ-ammattilainen, mies "Tuesday" -hitin takaa Burak Yeter sekä ruotsalais-norjalaistuottajaduo Tungevaag & Raaban.

Lisäksi Himoksen menosta vastaavat maamme suosituin rap-duo JVG, juuri vuoden naisartistina Emma-gaalassa palkittu Evelina sekä "Antaudun" -biisillä yleisön ja soittolistat valloittanut Reino Nordin. Uuden "Väärään suuntaan" -kappaleen julkaissut Jenni Vartiainen ja kansakunnan kollektiiviseen muistiin lukuisat hitit tuottanut Kaija Koo ovat Himoksen juhannuksen odotetuimpia poppareita.

Rock-osastolta täyttä viihdettä antaumuksella ampuvat radiohittikone Apulanta, areenatasolle noussut 40-vuotias Popeda ja 30-vuotisjuhlaansa käynnistelevä Klamydia. Viime vuonna yleisön hurmannut Pikku G palaa juhannusjuhlille tekemään revanssin ja hIljaiseloa viettänyt ABREU saapuu uudistuneen materiaalin kanssa laittamaan juhannusbileet pystyyn.  

Ohjelmatarjontaa täydentävät "Elefantin paino" ja Carrie" -hiteillä breikannut Ellinoora, viime vuoden puhutuimman musiikkivideon julkaissut Pete Parkkonen sekä livenä vastustamattomat Teflon Brothers ja Roope Salminen & Koirat. Ysäritvistiä kokonaisuuteen tuovat Raptori ja Movetron. Ohjelma päivittyy vielä kevään aikana.

Myös leirintäalue päivittyy 20-vuotisjuhlan kunniaksi, kun alueelle on tulossa ennennäkemätöntä oheisohjelmaa ja toimintaa festaroinnin oheen. Myöhemmin selviää myös loisteliaan sideshow¹n sisältö.

***

Esiintyjät:

TORSTAI
Cheek, Burak Yeter (TR), Jenni Vartiainen, Evelina, Popeda, Movetron, Tungevaag & Raaban (SE-NO)

PERJANTAI
Tiktak, JVG, Pikku G, Teflon Brothers, Apulanta, Roope Salminen & Koirat, ABREU, Klamydia, Reino Nordin

LAUANTAI
Haloo Helsinki!, Nylon Beat, Kaija Koo, Pete Parkkonen, Raptori, Ellinoora, Mikael Gabriel

@himosjuhannus #himosjuhannus

www.himosjuhannus.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- VIP-passin kaulanauhalla
- Ruokailun
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat ravintolapalvelut

HUOM! VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Majoitus

Majoitusvaihtoehdoista jäljellä on vielä muutamia mökkejä sekä Rantamotelli Patalahden huoneita. Majoitusvarauksia hoitaa Himoksen keskusvaraamo. Telttailu tapahtumassa on maksutonta. Autopaikat myydään paikan päällä. Caravanpaikat asuntoautoille ja -vaunuille tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

BOX

BOXit ovat pop up -henkisiä kahden hengen mökkejä. BOX-mökissä majoittuvilla tulee olla 3 päivän festivaalilippu. Mökin saa käyttöönsä torstaina klo 12.00 alkaen ja se tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12.00 mennessä.

Mökki sisältää:

- kaksi sänkyä ja patjat. Liinavaatteet, peitot ja tyynyt tulee tuoda itse.
- yksi pistorasia.
- jääkaappi.
- siivous normaaliasumisen jäljiltä. Mikäli mökissä tapahtuu töhrimistä tai paikkojen hajottamista, peritään niistä korjaus- ja huoltomaksut.

BOXit sijaitsevat leirintäalueella karavaaniportin läheisyydessä. Auton voi parkkeerata mökin viereen. Asiakkaan käytössä ovat leirinnän normaalit festari-wc:t sekä konttisuihkut. Mökit jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Majoittujien yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.