EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 7.6.2018  /  Ojanperän pirtti  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2018
Ojanperän iltamat klo 20:30

Hiljaisuus-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Ojanperän iltamat

Perinteistä iltamaohjelmaa mukaillen Ojanperän iltamat koostuvat monenlaisista esityksistä. Illan ohjelma on yhtä monitaiteinen kuin koko festivaali. Iltamissa esiintyvät muista festivaalikonserteista ja -esityksistä tutut taiteilijat sekä yllätysesiintyjät.

Ojanperän Iltamien ohjelmistosuunnittelusta vastaavat Henna Kaikula ja Outi Tarkiainen. Tunnelmallisen Ojanperän pirtin iltamakäyttöön tarjoaa Mummola Travels.

Esityksen kesto: 90min.

Iltamaohjelman suunnittelu:
Henna Kaikula ja Outi Tarkiainen

Esiintyjät julkistetaan iltamissa.

***

Tapahtuma on osa 6.-10.6.2018 yhdeksättä kertaa järjestettävän Hiljaisuus-festivaalin ohjelmistoa. Tapahtumaan voi osallistua myös Hiljaisuus-festivaalin sarjalipulla ja festivaalipassilla. Koko ohjelmisto aikatauluineen julkaistaan Hiljaisuus-festivaalin verkkosivuilta huhtikuun aikana.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

www.hiljaisuusfestivaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:30
Esitys alkaa klo 21:00

Festivaalipassi oikeuttaa ottamaan osaa Hiljaisuuden tapahtumiin Kaukolassa ja Kittilässä 6.-10.6.2018. Hiljaisuuden vuodenajat -konsertti ei sisälly passiin.

Festivaalipassi-lippu vaihdetaan passiin Festivaali-infossa 6.6.2018 klo 10:00 alkaen. (Kaukosen työväentalo Tökärintie, 99110 Kaukonen)