EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 10.6.2018  /  Kittilän kirkko  /  Kittilä

Hiljaisuus-festivaali 2018
Rajalla, vielä tässä

Hiljaisuus-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Hiljaisuus-festivaalin päätöspäivän aikataulua on jouduttu muuttamaan suoraan New Yorkista Kittilään ja Kaukosen kylään matkustavan viulisti Pekka Kuusiston matkustusaikataulujen muutoksen takia.

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertteihin.

Jos uusi ajankohta ei sovi, 10.6. klo 18 mennessä palautettujen tapahtumalippujen hinta hyvitetään asiakkaalle. Tiketti palvelee palautustilanteissa puh. 0600 11616 tai hei@tiketti.fi.

 

Rajalla, vielä tässä
Monitaiteinen konsertti Kittilän kirkossa

Viulisti Pekka Kuusisto esiintyy nelihenkisen runoilijaorkesterin ympäröimänä ihon alle uppoavassa soolokonsertissa Kittilän vanhassa puukirkossa. Ohjelmassa kuullaan yhdysvaltalaisen minimalistisäveltäjä Steve Reichin rajoja tutkivia vaihesiirtymiä teoksessa Violin Phase (1967) ja säveltäjä Perttu Haapasen (s. 1972) laajamittainen, mutaatiota käsittelevä sooloviuluteos. Säveltäjä Outi Tarkiaisen (s. 1985) uusi duoteos sopraanolle ja viululle nivoo yhteen tulevat ja menneet sukupolvet alati uudistuvan elämän ketjussa. Konsertin osana kuullaan myös runoilija Juha Raution kokoaman runoilijoiden orkesterin moniäänistä sanastoa.

Konsertissa esitettävät teokset:
Arne Nordheim: Individualisierte Höhemessung der Lagen (1985)
Steve Reich: Violin Phase (1967)
Perttu Haapanen: Uusi sooloteos (2018) - Hiljaisuus-festivaalin tilausteos, kantaesitys
Outi Tarkiainen: He kävelivät rinnan (2018) - Hiljaisuus-festivaalin tilausteos, kantaesitys

Viulu ja elekroniikka:
Pekka Kuusisto

Sopraano:
Tuuli Lindeberg

Runoilijat:
Mikko Mankinen
Saara Metsäranta
Juha Rautio
Virpi Vairinen

Runoilijoiden orkesterin kokoaja:
Juha Rautio

Tapahtuma on osa 6.-10.6.2018 yhdeksättä kertaa järjestettävän Hiljaisuus-festivaalin ohjelmistoa. Tapahtumaan voi osallistua myös Hiljaisuus-festivaalin sarjalipulla ja festivaalipassilla.

www.hiljaisuusfestivaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 21:00

Festivaalipassi oikeuttaa ottamaan osaa Hiljaisuuden tapahtumiin Kaukolassa ja Kittilässä 6.-10.6.2018. Hiljaisuuden vuodenajat -konsertti ei sisälly passiin.

Festivaalipassi-lippu vaihdetaan passiin Festivaali-infossa 6.6.2018 klo 10:00 alkaen. (Kaukosen työväentalo Tökärintie, 99110 Kaukonen)