EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 7.6.2018  /  Kittilän Urheiluhalli  /  Kittilä

Hiljaisuus-festivaali 2018
FAUNA

Hiljaisuus-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

FAUNA

Fauna Circus (AU|FI|UK)

FAUNA on kuuden ainutlaatuisen taiteilijan luoma nykysirkusteos. Teknisesti huipputason kansainväliset akrobaatit ja sirkusartistit johdattavat katsojan kiehtovalle tutkimusmatkalle alkukantaisen käytöksen juurille.

Pääset todistamaan kosiskelun rituaalit, kilpailun väkivaltaisuuden, machiavelliläisen viekkauden ja leikistä kumpuaavan yksinkertaisen nautinnon, jotka nämä eri sirkustaustoista tulevat olennot herättävät henkiin lumoavilla taidoillaan.

Esityksen suunnittelu ja esiintyminen:
Daniel Cave-Walker
Rhiannon Cave-Walker
Enni-Maria Lymi
Matt Pasquet
Imogen Huzel

Musiikki:
Geordia Little

www.faunacircus.com

"Tapahtuma on osa 6.-10.6.2018 yhdeksättä kertaa järjestettävän Hiljaisuus-festivaalin ohjelmistoa. Tapahtumaan voi osallistua myös Hiljaisuus-festivaalin sarjalipulla ja festivaalipassilla. Koko ohjelmisto aikatauluineen julkaistaan Hiljaisuus-festivaalin verkkosivuilta huhtikuun aikana.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

www.hiljaisuusfestivaali.fi

 


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Festivaalipassi oikeuttaa ottamaan osaa Hiljaisuuden tapahtumiin Kaukolassa ja Kittilässä 6.-10.6.2018. Hiljaisuuden vuodenajat -konsertti ei sisälly passiin.

Festivaalipassi-lippu vaihdetaan passiin Festivaali-infossa 6.6.2018 klo 10:00 alkaen. (Kaukosen työväentalo Tökärintie, 99110 Kaukonen)

Kittilän Urheiluhalli
Havutie 6, 99100, Kittilän Urheiluhalli