EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 10.6.2018  /  Kaukosen Työväentalo  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2018
Tässä / Toisaalla klo 23:00

Hiljaisuus-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Hiljaisuus-festivaalin päätöspäivän aikataulua on jouduttu muuttamaan suoraan New Yorkista Kittilään ja Kaukosen kylään matkustavan viulisti Pekka Kuusiston matkustusaikataulujen muutoksen takia.

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertteihin.

Jos uusi ajankohta ei sovi, 10.6. klo 18 mennessä palautettujen tapahtumalippujen hinta hyvitetään asiakkaalle. Tiketti palvelee palautustilanteissa puh. 0600 11616 tai hei@tiketti.fi.

 

Tässä / Toisaalla
Monitaiteinen konsertti

Viulisti Pekka Kuusisto ja äänisuunnittelija Tuomas Norvio kohtaavat akustista ja elektronista ääntä yhdistävässä teoksessa, joka muodostuu kahdesta toinen toisiaan kontrastoivasta osasta ja äänitilasta. Ensimmäisen osan kantavana teemana ovat intiimi läsnäolo ja yleisöön resonoiminen. Toisessa osassa yleisö voi laskeutua omaan rauhaansa ja antaa tilassa väreilevien äänien kuljettaa mieli jonnekin muualle. Maallisista akrobatian rytmeistä teoksessa vastaa englantilainen akrobaatti Matthew Pasquet ja ylösalaisista liikekommenteista australialainen käsilläseisoja Rhiannon Cave-Walker.

Käsilläseisonta: Rhiannon Cave-Walker
Akrobatia: Matthew Pasquet
Viulu: Pekka Kuusisto
Elektroniikka: Tuomas Norvio

Kesto:
60 min

Tapahtuma on osa 6.-10.6.2018 yhdeksättä kertaa järjestettävän Hiljaisuus-festivaalin ohjelmistoa. Tapahtumaan voi osallistua myös Hiljaisuus-festivaalin sarjalipulla ja festivaalipassilla.

www.hiljaisuusfestivaali.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-7
Aika: klo 23:00

Festivaalipassi oikeuttaa ottamaan osaa Hiljaisuuden tapahtumiin Kaukolassa ja Kittilässä 6.-10.6.2018. Hiljaisuuden vuodenajat -konsertti ei sisälly passiin.

Festivaalipassi-lippu vaihdetaan passiin Festivaali-infossa 6.6.2018 klo 10:00 alkaen. (Kaukosen työväentalo Tökärintie, 99110 Kaukonen)