EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 6.6.2018  /  Kaukosen Työväentalo  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2018
The Green & Kaikkein pyhin klo 19:00

Hiljaisuus-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Kahden teoksen kokonaisuus

The Green & Kaikkein pyhin
Kalle Nio (FI)
Demoesitys

The Green on Kalle Nion sooloteos näyttämölle. Teos on visuaalista teatteria, joka käyttää ilmaisukeinoinaan näyttämötaikuutta, videoprojisointeja, surround-ääntä ja asetelmallisia näyttämökuvia.

Esitys käsittelee kulutusta ja ostamisen kulttuuria. The Green tarkastelee kulutustavaroiden pakkausten avaamista taianomaisena rituaalina ja ostoskeskuksia aikamme pyhäkköinä. The Green on keskiaikainen englanninkielinen termi teatterin näyttämölle.

Kalle Nio on taikuri, kuvataiteilija ja teatteriohjaaja. Hän työskentelee näyttämötaikuuden, sirkuksen, elokuvan, installaatioiden ja visuaalisen teatterin aloilla.

Suunnittelu: Kalle Nio & työryhmä
Ohjaus ja esiintyminen: Kalle Nio
Valosuunnittelu: Johannes Hallikas
Äänisuunnittelu: Kalle Nio & Janne Masalin
Tuotanto: WHS / Kalle Nio

The Green saa ensi-iltansa vuonna 2019.

Kaikkein pyhin
Petra Poutanen (FI)
Konsertti

Kaikkein pyhin on konsertti pyhän ja tabun epäpyhästä liitosta.  Se sisältää lauluja korkeasta moraalista, konserttikanteleen sukulaisineen, laulua, kurkkulaulua ja live-elektroniikkaa.

Petra Poutanen on muusikko, jolle genret ovat työkaluja aivan kuten instrumentitkin. Hän näkee itsensä kokeellisena muusikkona, joka yhdistelee tyylejä eri kansojen perinteistä, klassisesta musiikikista, juuri- ja popmuusiikista sekä ihmisäänen ulottuvuuksista elektronisen musiikin mahdollisuuksiin.

Esiintyjä: Petra Poutanen

***

Tapahtuma on osa 6.-10.6.2018 yhdeksättä kertaa järjestettävän Hiljaisuus-festivaalin ohjelmistoa. Tapahtumaan voi osallistua myös Hiljaisuus-festivaalin sarjalipulla ja festivaalipassilla. Koko ohjelmisto aikatauluineen julkaistaan Hiljaisuus-festivaalin verkkosivuilta huhtikuun aikana.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

www.hiljaisuusfestivaali.fi


Ikäraja: K-7
Aika: klo 19:00

Festivaalipassi oikeuttaa ottamaan osaa Hiljaisuuden tapahtumiin Kaukolassa ja Kittilässä 6.-10.6.2018. Hiljaisuuden vuodenajat -konsertti ei sisälly passiin.

Festivaalipassi-lippu vaihdetaan passiin Festivaali-infossa 6.6.2018 klo 10:00 alkaen. (Kaukosen työväentalo Tökärintie, 99110 Kaukonen)