EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 6. - Su 10.6.2018  /  Useita paikkoja  / 

Hiljaisuus-festivaali 2018
Festivaalipassi

Hiljaisuus-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Hiljaisuus-festivaali

Kittilässä Kaukosen kylässä 6.-10.6.2018 yhdeksättä kertaa järjestettävä Hiljaisuus-festivaali on paikkasidonnainen esittävän taiteen festivaali, joka tarjoaa yleisölleen mahdollisuuden kokea kansainvälisiä nykysirkusesityksiä ja korkeatasoista konsertteja lappilaisessa kyläympäristössä.

Esitykset sovitetaan ainutkertaisiin esitystiloihin: kylän taloihin ja ympäröivään luontoon. Festivaalin sydän on Kaukosen kylässä, jonka lisäksi konsertteja ja esityksiä järjestetään myös Kittilän keskustassa ja Särestöniemi-museossa. Rauhallinen kylämiljöö ja festivaalin vilinä luovat kontrastin, joka on Hiljaisuus-festivaalin ydin.

Vuoden 2018 ohjelmisto koostuu yli kahdestakymmenestä yksittäisestä tapahtumasta, joista kaksi nähdään Kittilän keskustassa. Kansainvälinen akrobatiaa, sirkusta ja live-musiikkia yhdistävä nykysirkusteos FAUNA (AU/UK/FI) Kittilän urheiluhallissa ja festivaalin päätöskonsertti Kittilän kirkossa. Rajalla, vielä tässä on Pekka Kuusiston ja Tuuli Lindebergin sekä runoilijoiden orkesterin monitaiteinen konsertti, jonka ohjelmisto rakentuu Béla Bartókin sävellysten lisäksi festivaalin tilaamista kantaesityksistä.

Kaukosen kylässä nähdään muun muassa esitykset Perhaps, perhaps... Quizas (Gabriela Munoz, MEX) The Trick That Cannot Be Explained (Miika Pelkonen) ja The Green (Kalle Nio), Juha Hurmeen monologiesitys, Kalle Hamin ja Lauri Ainalan Band of Weeds sekä kantaesityksiä säveltäjiltä Outi Tarkiainen, Riikka Talvitie ja Perttu Haapanen.

Festivaalilla sirkustaiteilijat Imogen Huzel, Rhiannon Cave-Walker, Matthew Pasquet ja Viivi Roiha tekevät yhteistyötä huippumuusikoiden kanssa. Trumpetisti Verneri Pohjola, kitaristi Timo Kämäräinen, sellisti Anni Elif Egecioglu ja ruotsalainen The Curious Chamber Players -yhtye ovat mukana luomassa ennen kokemattomia monitaiteisia konsertteja Kaukosessa ja Särestöniemi-museossa.

Festivaaliklubilla esiintyvät muun muassa Hilda Länsmanin ja Tuomas Norvion duo sekä reggae-yhtye The Meänland.

Koko ohjelmisto aikatauluineen julkaistaan Hiljaisuus-festivaalin verkkosivuilta maaliskuun aikana

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

www.hiljaisuusfestivaali.fi/


Festivaalipassilla pääset ensimmäisten joukossa sisään esityksiin ja konsertteihin, ja varmistat näin parhaat paikat seurata esityksiä. Passi sisältää myös kuljetukset Kaukosen kylän ja Kittilän välillä myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Festivaalipassilla voit osallistua kaikkiin Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin Kaukosen kylässä ja Kittilän keskustassa 6.-10.6.2018 lukuun ottamatta Hiljaisuuden Vuodenajat -konsertteja Särestöniemessä 9.6.

Paperiset festivaalipassit vaihdetaan laminoituun kaulapassiin Hiljaisuus-festivaalin INFO-pisteessä 6.6.2018 klo 10 alkaen. (Kaukosen työväentalo Tökärintie, 99110 Kaukonen)

Festivaalipasseja on myynnissä rajallinen määrä.

Kaukonen
Kittilä