EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.1.2018  /  GLORIA  /  Helsinki

Hidria Spacefolk, Virta

Hidria Spacefolk, Virta Liput
Takaisin

Ladataan…

Flowers of Life areenan pistetään pakettiin lauantaina 27. tammikuuta. Homman nimi on instrumentaali ja illan kapelimestareina toimivat itseoikeutetusti Hidria Spacefolk ja VIRTA.

Hidria Spacefolk tituleeraa omaa musiikkiaan astrobeatiksi, jossa yhdistyy proge, psykedelia ja jammailu. Pitkän linjan bändi on tullut tunnetuksi vakuuttavasta livekunnostaan. Kyseessä ei todellakaan ole mitään hissuttelua, vaan täyslaidallinen vahvaa groovea. Bändi on julkaissut viisi studiolevyä, kaksi livelättyä ja yhden remix-kiekon.

VIRTA on helsinkiläinen instrumentaaliyhtye, joka yhdistelee musiikissaan pohjoismaista jazzperinnettä, post-rockia sekä elektronisen nykymusiikin elementtejä. Svart Records julkaisi yhtyeen toisen albumin, Hurmos vuoden 2016 lopussa, joka on saanut osakseen paljon kiitosta niin kotimaassa kuin kansainvälisellä tasolla.

Keikat soitetaan Gloriassa pidettävällä Flowers of Life -areenalla, jonka tekijätiimi on suomalaisille  tullut tutuksi erityisesti LUX Helsingistä, Slushista, suurista metsäbileistä ja klubi-installaatioista.  Koko Gloria on muutettu tammikuun ajaksi yhdeksi isoksi valoinstallaatioksi, joka antaa keikalle hyvin erilaisen visuaalisen ilmeen verrattuna normaaliin liveklubiin.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Lipun hinta sisältää eteispalvelumaksun.