EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 11.5.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Helsinki Progessive V: VIRTA, Malady

Helsinki Progessive V: VIRTA, Malady Liput
Takaisin

Ladataan…

Järjestyksessään viides Helsinki Progressive järjestetään uudistetulla On The Rocks -klubilla 11.5.2018. Illan esiintyjät eivät kumpainenkaan tahoillaan edusta tyylipuhdasta progea, mutta yhtyeiden sävellysten monitahoisuus ja monitulkinnallisuus antaa mahdollisuuden luokitella erilaiset yhtyeet paikoitellen saman katon alle.

VIRTA julkaisi vuonna 2016 toisen levynsä Hurmos Svart Recordsilla. Yhtye edustaa osiltaan pohjoismaiseen jazzperinteeseen, mutta toisaalta seikkailee mielellään avantgarden ja postrockin puolella. VIRTA on parhaimmillaan visuaalismusiikillisena elämyksenä, jossa valoilla ja projisoinneilla luotu tunnelma kietoutuu musiikillisen tulkinnan ytimen ympärille.

Vahvasti 1970-luvun kotimaisen progressiivisen rockin perinteeseen nojaava Malady julkaisi toisen täyspitkän levynsä 2.2.2018. Toinen toista -albumi on koko yhtyeen yhteinen sävellys- ja sovitustyö. Lopputuloksena uuden albumin kappaleiden monikerroksisuus tarjoaa koettavaa useammalle kuuntelukerralle. Yhtyeen uusi levy on kokonaisuus, joka käsittelee ihmisyyttä monitulkintaisesti ja symbolisesti, pyrkien erottamaan ikuisuuden ohimenevästä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.