Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 19.4.2017  /  GLORIA  /  Helsinki

Helsinki Drag Battle 2017 - Drag Carnival

Helsinki Drag Battle 2017 - Drag Carnival liput
Takaisin

Ladataan...

Helsinki Drag Battle 2017 - Drag Carnival

Viime keväänä 2016 Helsinki Drag Battle järjestettiin Helsinki Make Up Eventin iltatapahtumana yhteistyössä Suomen maskeeraajat Ry:n ja Stadin aikuisopiston kanssa. Tapahtuman tarkoituksena oli kehittää ja syventää oppilaitosyhteistyötä ja linkkiä työelämään ja jonka kautta oppilaat saivat uusia verkostoitumismahdollisuuksia ja pääsivät näkemään kättensä jäljen heti tositoimissa.  Oppilaat suorittivat näyttötukintoja tapahtumassa maskeerauksen sekä puvustuksen osalta.

Tapahtuman suosio yllätti järjestäjät aivan täysin, ravintola DTM oli ääriään myöden täynnä katsomassa ja kannustamassa kovatasoista ja leikkimielistä kilpailua. Jayden Mars sulatti yleisön sekä tiukahkon tuomariston sydämet rohkealla esiintymisellään ja vahvalla lavakarismallaan.

Drag Battle tuo yhteen eri näkökulmia dragtaiteeseen

Idean luojat, Kaisa Vanne opettaa teatterimaskeerausta Stadin Aikuisopistolla ja Sheila - Antti Taipale - on toiminut dragartistina jo 10 vuotta ja esiintynyt erilaisissa tapahtumissa. Taipale on myös luennoinut dragin historiasta sekä sen kehittymisestä Suomessa. Hän opiskelee teatteri- ja musiikkitiedettä Helsingin Yliopistossa ja tutkii opinnoissaan drag-taidemuodon syntyä, kehitystä ja tulevaisuutta.

"Aluksi oli tyhjä paperi ja ideana drag battle, olisiko jotain uutta ja ettei tehtäisi samaa mitä aina ennenkin," kertoo Vanne. Tämä uudenlainen ja mielenkiintoinen konsepti sytytti monien halun osallistua tapahtumaan, joka järjestetään täysin talkooasenteella ja luovalla hulluudella.

"Kun asioita tehdään ilolla, täydestä sydämestä ja luottaen asioiden järjestymiseen saadaan aikaan ihmeitä," Kaisa Vanne toteaa. "Kun teemme töitä leikkien avautuvat mielen kahleet ja vapautuu luovaa energiaa, jolloin lopputulos voi olla mitä vaan."

"Suomessa drag piirit ovat pienet ja kilpailu on kovaa. Kuitenkaan ala ei kehity eikä taidemuodon arvo nouse, ellei puhalleta yhteen hiileen ja toimita yhteistyössä, kukin omalla tavallaan rajattomasti ja avoimesti. Vain näin voidaan synnyttää jotain aivan uutta," Antti Taipale huomauttaa.
Drag Carnival on kokoillan esitys, jossa kuusi uutta drag hahmoa haastavat kolme alalla jo pitkään työskennellyttä Drag Queenia: koko kansan tuntema Toosa TV:stä tuttu, rakastettu ja ihastuttava NikoLa,  dramaattisesta tyylistään ja tummanpuhuvista esityksistään tunnettu Linnea Von Kattendam sekä viime vuoden Drag Artisti-kilpailun voittaja Jere Sivonen pääsevät mittelöimään uusien hahmojen kanssa tässä leikkimielisessä kilpailussa. Tapahtuman juontaa jo kymmenen vuotta alalla viihdyttänyt Sheila, joka nähtiin myös viime vuonna Talent Suomi- kilpailun semifinaaleissa. Esityksessä nähdään artistivieras, julkkistuomareita sekä viime vuoden Drag Battle voittaja Jayden Mars. Tätä tapahtumaa et halua jättää väliin!

www.facebook.com/HelsinkiDragBattle


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime klo 20:00

Tapahtuman ovella myydään lippuja.