Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 31.12.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Helldone 2017: HIM, Jimsonweed

Helldone 2017: HIM, Jimsonweed liput
Takaisin

Ladataan...

HIM päättää päivänsä Tavastialla

Suomen kansainvälisesti menestyneimmän rock-yhtyeen HIMin viimeinen livekeikka nähdään Helldone-festivaaleilla Helsingin Tavastia-klubilla 31.12.2017. HIM on juhlistanut vuoden vaihtumista esiintymällä loppuunmyydyllä Tavastialla jo 16 kertaa aiemmin.

"Hautaamme HIMin sydämen Urho Kekkosen kadulle, sinne on paras päättää orkesterin maallinen taivallus", vokalisti Ville Valo summaa.

Yhtyeen jäähyväiskiertue lähtee liikkeelle 23.10.2017 Pohjois-Amerikasta. Kiertue käsittää 14 maata ja useat keikoista ovat jo loppuunmyytyjä.

Valon luotsaaman kokoonpanon 26-vuotinen ura on ollut täynnä merkittäviä saavutuksia. Bändi on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja neljä kokoelmalevyä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. HIM on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen ja tähän mennessä ainoa suomalaisyhtye, jonka albumi on ylittänyt Pohjois-Amerikassa kultarajan (Dark Light, 2005). Sekä kotimaassa että ulkomailla useilla kulta- ja platinalevyillä palkittu yhtye tunnetaan lukuisista listaykkösistä ja radiohiteistä, kuten Join Me In Death, Wicked Game, Right Here In My Arms, Rip Out The Wings Of A Butterfly ja The Funeral Of Hearts.

Liput: 70 € palvelumaksuineen

HUOM! Lippuja myydään max. 2 kpl /asiakas ja kaikki liput nimetään.

www.facebook.com/theheartagram/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Netistä vain ostoja, puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

 

HUOM! Suosittujen tapahtumien kohdalla sivulle saattaa tulla ruuhkaa. Tapahtumasivulle kytkeytyy päälle automaattisesti jono, kun sivujen yhtäaikainen kävijämäärä ylittää tietyn pisteen. Jono voi siis muodostua jo ennen kuin myynti alkaa. Jonolla takaamme kaikille ostoprosessin sujuvuuden. Odota jonossa, kunnes ruuhka sivulla hellittää. Pääset sisään automaattisesti.

Myynti loppuu 31.12.2017 20:00.