Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29.12.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Helldone 2017: HIM, Jimsonweed

Helldone 2017: HIM, Jimsonweed liput
Takaisin

Ladataan...

Tavastian Helldone myytiin loppuun hetkessä - HIM tekee isot Helldone-lisäkeikat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella

Uransa lopettavan menestysyhtye HIMin perinteinen keikka Helsingin Tavastialla uudenvuodenaattona 31.12.2017 myytiin tänä aamuna loppuun tuttuun tapaan ensimmäisten minuuttien aikana. Loppuunmyydyn Tavastia-klubin lisäksi Ville Valo ja kumppanit soittavat ainutlaatuiset Helldone-jäähyväiskeikat myös Helsingin Jäähallissa (Black Box), Oulun Terminaali  Areenalla, Seinäjoen Rytmikorjaamolla ja Tampereen Pakkahuoneella.

Yhtyeen jäähyväiskiertue lähtee liikkeelle 23.10.2017 Pohjois-Amerikasta. Kiertue käsittää 14 maata ja useat keikoista ovat jo loppuunmyytyjä.

Suomen kansainvälisesti menestyneimmän rock-yhtyeen 26-vuotinen ura on ollut täynnä merkittäviä saavutuksia. Yhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja neljä kokoelmalevyä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. HIM on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen ja ainoa suomalaisyhtye, jonka albumi on ylittänyt Pohjois-Amerikassa kultarajan (Dark Light, 2005). Sekä kotimaassa että ulkomailla useilla kulta- ja platinalevyillä palkittu yhtye tunnetaan lukuisista listaykkösistä ja radiohiteistä, kuten Join Me In Death, Wicked Game, Right Here In My Arms, Your Sweet 666, The Wings Of A Butterfly ja The Funeral Of Hearts.

Jäähyväiskeikkojen lipunmyynti alkaa maanantaina 14. elokuuta klo 13:00.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovet klo 20:00
Jimsonweed klo 21:15
HIM klo 22:15
Curfew 01:30

Ostorajoitus max. 4 lippua / asiakas.

Kaikki liput nimetään.

Liput ennakkoon alk. 59 €, Selmun jäsen alk. 57 €
Liput ovelta 64 €, jos jäljellä.

HUOM! Suosittujen tapahtumien kohdalla sivulle saattaa tulla ruuhkaa. Tapahtumasivulle kytkeytyy päälle automaattisesti jono, kun sivujen yhtäaikainen kävijämäärä ylittää tietyn pisteen. Jono voi siis muodostua jo ennen kuin myynti alkaa. Jonolla takaamme kaikille ostoprosessin sujuvuuden. Odota jonossa, kunnes ruuhka sivulla hellittää. Pääset sisään automaattisesti.

 

Myynti loppuu 29.12.2017 20:00.