Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6.10.2017  /  On The Rocks  /  Helsinki

Heavy Metal Heart 11
PE @ On the Rocks

Heavy Metal Heart 11 liput
Takaisin

Ladataan...

Heavy Metal Heart Festival 6.-7.lokakuuta 2017 neljättä kertaa Helsingissä!

Kaksipäiväinen Heavy Metal Heart 11 tapahtuma rakentuu tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdelle venuelle ja tapahtumassa on mahdollista nähdä kaiken kaikkiaan 9 bändiä. Alkuperäinen 2 päivää, 3 venueta, 9 bändiä - konsepti joutui tämän vuoden tapahtuman osalta taipumaan pieneen rakennemuutokseen tapahtumajärjestäjästä riippumattomista syistä. Tämä ei kuitenkaan tule menoa haittaamaan sillä kattaus on kova ja meininki sen mukainen!

Heavy Metal Heart 11 tarjoilee yleisölle mukavan poikkileikkauksen metallin alagenrejä. Mukana on myös perinteisesti pitkänlinjan metallikonkareiden lisäksi joukko kuumia nousevia nimiä. Tänäkin vuonna Heavy Metal Heart pyörittää päitä niin folkmetallin kuin metalcorenkin tahtiin. HMH11 tapahtuman pääesiintyjiksi on kiinnitetty folkmetalyhtye KORPIKLAANI, sinfonisen metallin helmi AMBERIAN DAWN sekä shock-industrialmetallin ylpeys FEAR OF DOMINATION. Mukana karkeloissa ovat myös BRYMIR, LOST IN GREY, REFLECTION DIES, CRUCIFY THE FAITH sekä WINTERTHRONED. Tapahtuman yhdeksäs bändi valitaan HMH11-bändikilpailun kautta, joka ratkeaa syyskuussa.

Yleisöllä on mahdollisuus ostaa tapahtumaan venuekohtaisia lippuja tai kiertää koko tapahtuman HMH Full - lipulla, joka kattaa sisäänpääsyn kaikille keikoille. Lauantain osalta keikkojen aikataulut järjestetään niin, että yleisö ehtii siirtyä On The Rocksista Virgin Oiliin ja nähdä halutessaan kaikki illan kuusi bändiä. HMH Full -liput vaihdetaan ovella sisäänpääsyn yhteydessä rannekkeisiin.

Hommaa lippusi jo ennakkoon ja varmista paikkasi syksyn metallikekkereissä!

PERJANTAI 6.10.

On The Rocks

Fear Of Domination
Reflection Dies
Crucify The Faith

LAUANTAI 7.10.

On The Rocks

Amberian Dawn
Lost In Grey
Special Guest

ja

Virgin Oil Co.

Korpiklaani
Brymir
Winterthroned

Yhteistyössä mukana:

Finnish Heavy Metal Fans
EMP
Nem Agency
Sam Agency

www.hmhfestival.net

www.facebook.com/hmhfestival

Instagram: @hmhfestival

Heavy Metal Heart Festival pidättää oikeudet muutoksiin. 

 

www.hmhfestival.net


Ikäraja: K-18
Myynti loppuu 6.10.2017 20:00.