EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7. - La 8.7.2017  /  Tukikohta  /  Oulu

Hässäkkä-Päivät 2017

Hässäkkä-Päivät 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

Kymmenennet Hässäkkä-päivät Oulussa 7.-9.7.2017

Pohjois-Suomen suurin punkin, hardcoren ja marginaalisemman möykkämusiikin festivaali Hässäkkä-päivät järjestetään Oulussa 7.-9.7.2017 jo kymmenettä kertaa. Festivaalien tukikohtana toimii kolmatta kertaa Välivainion Tukikohta, jonne kekkereitä järjestävä Kulttuuriyhdistys Paskakaupunni ry on haalinut jälleen laajan kokoelman musikaalisia kummajaisia oululaisten ihmeteltäväksi. Pääesiintyjiksi on jo aiemmin julkistettu legendaariset hardcorebändit Dropdead (USA) ja Systematic Death (Japani), ja tässä yhteydessä julkistetaan suurin osa lopusta festarien noin kolmenkymmenen esiintyjän ohjelmistosta. 

Pidemmittä puheitta, Hässäkä-päivien 2017 taiteellisesti korkeatasoinen, yhteiskunnallisesti kutkuttava ja armottoman viihdyttävä punk- ja hardcore-ohjelmisto: Acid Runs, Armless Children, Backlash, Blossom Hill, Death Toll 80K, Dogface (SE), Dropdead (US), Forca Macabra, Foreseen, Haapoja, Juggling Jugulars, Junta (DK), Kovaa Rasvaa, Lapin Helvetti, Neverlearn, Paatos, Puhelinseksi, Riviera, Selfish, Sex Dwarf (SE), Sista Brytet (SE), Systematic Death (JP), Tilanne Päällä, Turhuus, Viimeinen Maailmansota, Violent Spirit, Ydinperhe, Yhteiskunnan Ystävät? Avaus- ja lopetusklubien ohjelmaa julkistetaan vielä tuonnempana.

Päiväliput ja normaalihintaiset kahden päivän ennakkoliput tulevat myyntiin toukokuun alussa. Tapahtuma on anniskeluteknisistä syistä rajattu vain täysi-ikäisille.

Esiintyjät:

Perjantai 7.7.

Acid Runs
Armless Children
Blossom Hill
Death Toll 80K
Foreseen
Haapoja
Kovaa Rasvaa
Lapin Helvetti
Riviera
Sex Dwarf (SE)
Viimeinen Maailmansota
Yhteiskunnan Ystävät?

Lauantai 8.7.
Backlash
Dogface (SE)
Dropdead (US)
Forca Macabra
Juggling Jugulars
Junta (DK)
Neverlearn
Paatos
Puhelinseksi
Selfish
Sista Brytet (SE)
Systematic Death (JP)
Tilanne Päällä
Turhuus
Violent Spirit
Ydinperhe

www.hassakkapaivat.com/


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman portilla.

Varausaika 2 päivää.