EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 23.11.2017  /  Tyllin sali  /  Tampere

Guthrie Govan Masterclass

Guthrie Govan Masterclass Liput
Takaisin

Ladataan…

Kitaravirtuoosi Guthrie Govan klinikoimaan Tampereelle!

Kitaramaailman tämän päivän kuumimpiin nimiin lukeutuva Guthrie Govan nähdään ensimmäistä kertaa Tampereella, kun maestro saapuu luotsaamaan Musiikkisato Oy:n ja Pirkanmaan Musiikkiopiston yhdessä järjestämää ainutlaatuista masterclass -iltaa Tyllin salissa.

Jo vuoden 1993 Guitar World -lehden äänestyksessä "Guitarist of the Year" -palkinnon voittanut Guthrie Govan on erittäin haluttu klinikoitsija tänä päivänä, mikäli mies vaan muilta kiireiltään ehtii. Viime vuodet hän on kiertänyt mm. Steven Wilsonin, The Aristocrats -yhtyeensä, sekä viimeisimpänä elokuvasäveltäjä Hans Zimmerin kanssa ahkerasti maailmaa, vieraillen näiden kaikkien kanssa sangen menestyksekkäästi myös Suomessa.

Lukuisten kanssamuusikoiden suuresti arvostama Govan tunnetaan virtuoosimaisesta tekniikastaan sekä valtavasta monipuolisuudestaan. Hän hallitsee erilaiset tyylikirjot ja tekniikat mestarillisesti. Kaiken tämän taituruuden lisäksi Govan ei ole myöskään unohtanut hurttia huumoria esiintymisessään, joten luvassa on varmasti rennoissa tunnelmissa vietetty ilta.

Tervetuloa nauttimaan!

www.facebook.com/GuthrieGovanOfficial


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:45

Showtime 20:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Kuva: Victor Peters