EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 9.11.2017  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Grus Grus Teatteri: 10 % Suomen historiaa
klo 19:00

Grus Grus Teatteri: 10 % Suomen historiaa Liput
Takaisin

Ladataan…

Grus Grus Teatterin 10-vuotisjuhlaesitys silmäilee itsenäisen Suomen ja erään itsenäisen teatterin edesottamuksia alati kiihtyvän hämmennyksen vuosina 2007-2017.

Vapautensa voi käyttää niin monella tavalla. Vanhasen Matti kurkkii lautakasasta, vaaleissa jytkähtelee, mutta onneksi sentään Trumpista ei voi tulla presidenttiä, ei Suomeen eikä Amerikkaan. Samaan aikaan toisaalla Hugo Simberg räjähtää Tampereen tuomiokirkon mukana taivaan tuuliin, Hamlet kohtaa turkulaiset byrokraatit ja hirttäytyy, Ingmar Bergman kääntyy haudassaan, Lasarus herää kuolleista, pelle huitaisee tuopilla tanssijaa ja viimein järki löydetään nykytanssista.

Näyttämöllä Grus Grus Teatterin vakiesiintyjiä ja muuta mukana toiminutta väkeä.

Grus Grus Teatteri ry on vapaa nomaditeatteri, jonka ensimmäinen ensi-ilta oli kymmenen vuotta sitten Teatteri Telakalla näyttelijä Ville Majamaan ja ohjaaja Ville Kurjen yhteistyö Hugo Simbergin siivet. Sen näytelmän myötä syntyi myös teatteriyhdistys, joka on sittemmin tuottanut kiitettyjä, omalaatuisia ja monimuotoisia esityksiä Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin. Teatteri ei edelleenkään aio asettua aloilleen, vaan jatkaa vaellustaan.

Ohjaus: Ville Kurki
Käsikirjoitus: Grus Grus Teatterin väki
Esiintyjät: Janna Haavisto, Ishmael Falke, Sofia Molin, Sandrina Lindgren, Myrsky Rönkä, Markku Tuulenkari, Ville Kurki, Jaakko Ohtonen, Ville Oinonen sekä elottomat ja mahdollisesti elävät yllätysvieraat

 

www.teatteritelakka.fi


Aika: klo 19:00

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Ryhmäliput (alk. 25,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 13,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.