EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9.2.2018  /  45 Special  /  Oulu

Grande Royale (SWE) + Temple Balls

Grande Royale (SWE) + Temple Balls Liput
Takaisin

Ladataan…

RUOTSALAISBÄNDI GRANDE ROYALE SAAPUU ENSIMMÄISILLE SUOMEN KEIKOILLEEN

Suoraviivaista garage-rockia soittavaa bändiä on ehditty povaamaan jo The Hellacoptersin manttelinperijöiksi. Suomessa bändi esiintyy helmikuussa Helsingissä, Vaasassa, Oulussa ja Levillä.

Suoraviivaista garage-rockia soittava ruotsalaisbändi Grande Royale saapuu ensimmäisille Suomen keikoilleen helmikuussa. Hellacoptersinkin mantteliperijäksi tituleerattu yhtye aloittaa pienen Suomen kiertueensa Tavastialta helmikuun 7. päivä ja soittaa Helsingin lisäksi keikat myös Vaasassa, Oulussa ja Levillä. Keikkojen liput tulevat myyntiin tämän viikon aikana.

Jönköpingistä kotoisin olevan Grande Royalen musiikissa kuuluu vaikutteita niin 1970-luvun amerikkalaisesta rockmusiikista kuin Skandinavian 1990-luvun rockbändeistäkin mausteenaan  hienoisia popelementtejä.  Grande Royalen musiikin kulmakiviä ovat sähkökitarat, melodiset laululinjat ja voimakkaat bassokuviot. Kaksi ensimmäistä levyään, Cygne Noir (2014) ja No Fuss - A piece by resolute men (2015),  yhtye sekä tuotti että julkaisi itse.  Levyt poikivat energiselle ruotsalaisbändille keikkoja kotimaan lisäksi myös Englannissa ja Etelä-Euroopassa.  Kolmatta levyään Grande Royale aloitti valmistelemaan kesällä 2016 tuottajanaan mm. Hellacoptersin riveistä tutuksi tullut Nicke Andersson. Levy sai nimekseen Breaking News ja rockmusiikkiin erikoistunut levy-yhtiö The Sign records julkaisi sen elokuussa 2017.

"If you have any love lost for The Hellacopters this might very well be your next fix." - Rocknload Mag

"the band basks in a classic heavy rock sunshine and analog depth, leaving no room for pretense when it comes to bringing forth '70s influences as filtered through more modern garage push." - The Obelisk 

"healthy helpings of rock 'n' roll that fall somewhere between classic Motor City madness and chaw spittin' southern rock. " - Decibel Magazine

Kuuntele Breaking News -albumi täältä
Katso yhtyeen videoita täältä

---

Grande Royalelle lauteet lämmittelee energisenä esiintyjänä mainetta niittänyt oululainen hard rock -bändi Temple Balls.

Aerosmithin ja Van Halenin kaltaisten hard rock -suuruuksien tapaan rokkaavat rummut, jykevä basso sekä kitaroiden melodiset likit ja häpeilemättömän iskevät riffit luovat tukevan pohjan bändin klassiselle rock-soundille, kun tarttuvat kertosäkeet, melodiset koukut, paljonpuhuvat sanoitukset, vahvat taustalaulut ja vokalistin uniikki mutta klassinen rocklaulanta kuljettavat sitä omiin sfääreihinsä.

Temple Ballsin esikoisalbumi, Ranka Kustannuksen helmikuussa 2017 julkaisema, Traded Dreams on äänitetty maailmantähtien suosimassa Karma Sound Studiosissa Thaimaassa. Levy on tuottanut ruotsalainen Tobias Lindell, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa Europen, Mustaschin ja H.E.A.T.in kanssa.

Albumin ensimmäinen single, syyskuussa 2016 julkaistu, Hell And Feelin' Fine kipusi Spotifyn soittolistoille ja sai mukavasti soittoaikaa muun muassa Radio Rockin taajuudella. Toinen single Off the Grid / Under My Feet julkaistiin tammikuun lopulla.

Viime vuoden aikana Temple Balls ahkeroi studion lisäksi esiintymislavoilla. Palaute kotimaisilta festivaaleilta on ollut suorastaan mairittelevaa, ja keikat Queenin, Deep Purplen ja Uriah Heepin lämmittelijänä ovat todistaneet bändin istuvan mainiosti myös isommille lavoille.

Syksyllä 2017 yhtye kiertää lämppäämässä Battle Beastia kotimaisilla klubeilla, jonka jälkeen se esiintyy Loud & Metal Mania festivaaleilla Tokiossa. Marraskuussa yhtye teki viiden keikan kiertueen Ukrainassa.

Kuuntele Traded Dreams -albumi täältä
Katso yhtyeen videoita täältä

---

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetään pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken. 

 

 

www.granderoyaleofficial.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00