EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.5.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Grails (USA), Superfjord

Grails (USA), Superfjord Liput
Takaisin

Ladataan…

INSTRUMENTAALIYHTYE GRAILS PALAA KEVÄÄLLÄ SUOMEEN

Yhdysvaltalainen instrumentaaliyhtye Grails palaa vuosien tauon jälkeen Suomeen. Aavikkotunnelmia, soundtrack-musiikkia ja psykedeliaa jazziin ja progeen yhdistelevä kokoonpano nousee Kuudennen Linjan lavalle lauantaina 19. toukokuuta. Liput tulevat myyntiin perjantaina 9. helmikuuta Tiketissä. 

Grails perustettiin Portlandissa 90-luvun lopulla kitaristi Alex Hallin ja rumpali Emil Amoksen toimesta. Ensimmäiset vuodet ryhmä tunnettiin nimellä Laurel Canyon, mutta vuoden 2003 debyyttialbuminsa "The Burden of Hope" yhteydessä kokoonpano vaihtoi nimensä Grailsiksi. Yhtyeen kaksi ensimmäistä albumia ilmestyivät Neurot-levymerkin kautta, minkä vuoksi bändi loikin kulttisuosiota erityisesti metalli- ja vaihtoehtomusiikkipiireissä. Grailsin jäsenet ovat soittaneet myös mm. Lilacs & Champagne-, Watter- ja OM-yhtyeissä. 

Grails julkaisi seitsemännen pitkäsoittonsa "Chalice Hymnal" viime vuoden helmikuussa. Laajasti kiitelty ja useammilla listauksilla (mm. Getintothis Top 100, Prog Sphere's Top 40) vuoden 2017 merkittävimpiin albumijulkaisuihin valittu levy maalailee aikaisempaa meditatiivisempaa soundimaisemaa jazz-rock-vivahteilla. Levyn tiimoilta kiertävän yhtyeen tuoreimmilla keikoilla on nähty myös Zombin Anthony Paterra. Grails esiintyi viimeksi Helsingissä keväällä 2009.

Lämppärinä Superfjord.

www.facebook.com/grailsongs/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.