EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.9.2017  /  45 Special  /  Oulu

Ghost World + Plastic Tones

Ghost World + Plastic Tones Liput
Takaisin

Ladataan…

Kouvolassa 2014 perustettu Ghost World on uuden kotimaisen vaihtoehtorockin mielenkiintoisimpia nimiä. Ghost Worldin kitarasurinat vievät kuulijansa aikamatkalle 90-luvun vaihtoehtorockin maailmaan. Yhtyeen 17.3. julkaistulla debyyttialbumilla kuuluvatkin vahvat vaikutteet amerikkalaisesta 90-luvun vaihtoehtorockista. Ghost World  -debyyttialbumi pitää sisällään rosoista mutta tiukkaa yhteensoittoa, kirskuvia kitara-liidejä ja kauniita pop-melodioita kaiken raakuuden keskellä.

Plastic Tonesin raikkaat powerpop-soinnut ovat helisseet ja helmeilleet Helsingistä syksystä 2015. Nuoren bändin soundi tuo mieleen 70- ja 80-lukujen rock- ja powerpop-edelläkävijät, mutta Plastic Tonesia on mahdoton rinnastaa pastissiksi. Yhtye alkaa päästä vauhtiin ja on avannut ovet lukuisten keikkasalien lavoille myös ulkomaan kiertueilla. Yhtyeen ahkera keikkailu sekä aiempi kokemus näkyy ja kuuluu tiukassa soitossa. The Eyes- ja More Trouble-singlet ilmestyivät alkuvuodesta 2017, ja kesältä on odotettavissa Euroopan kiertueen. Svart Records julkaisee tulevana syksynä Plastic Tonesin Mini-LP:n.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00