EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.12.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Tight Club: Gettomasa & Bizi

Tight Club: Gettomasa & Bizi Liput
Takaisin

Ladataan…

TIGHT CLUB!

All Day Agency aloittaa Bar Loosesa kuukausittaisen klubin, joka kulkee nimellä Tight Club. Klubisarjan avaajina nähdään Gettomasa ja Bizi.

Gettomasa on suomiräpin tämän hetken seuratuin tekijä. Hip hopin perinteelle uskollinen nuori jätkä. Suoraa puhetta aidoista tunteista turhiin kielikuviin hukkumatta. Rapin Suomen mestarin albumi Chosen One on läpimurto, arvostelumenestys ja vuoden puhutuimpia julkaisuja. Ei sielutonta klubihittiä, vaan streittiä shittiä. Aitoo räppii, eikä mitää teknoo.

Bizi on nuori lahjakkuus, joka on ansainnut paljon huomiota viime kuukausina suomalaisen rytmimusiikin kuuntelijoilta. PME Recordsin talliin kiinnitetyltä Biziltä on julkaistu tuplasinkku Sä / Zoneis ja tuore TRAPPIST-EP, jotka on tehty yhdessä Tippa-T:n kanssa. Julkaisut antavat esimakua Bizin ja Tippa-T:n tulevasta TRAPPIST-1 -nimellä kulkevasta kokopitkästä. Bizi on julkaissut myös Sideshow-nimisen neljän biisin englanninkielisen EP:n toukokuussa 2017. Saundillisesti Bizi liikkuu saumattomasti R & B:n ja nykyräpin välimaastossa, ja tuotantopuoleen kun lisätään maamme huipputuottajat, Bizistä voi hyvällä syyllä povata todellista tulevaisuuden tähteä.

Tapahtuma Facebookissa

barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.