EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.2.2018  /  Club Bada Bing  /  Espoo

Gasellit, Jola X Raff

Gasellit, Jola X Raff Liput
Takaisin

Ladataan…

Younghearted on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä. Tilalla esiintyy Suomen kovin poikabändi Gasellit! Luvassa on Bada Bingin historian VIIMEINEN keikkailta. Mukana myös lahjakas espoolainen rap/pop-duo Jola X Raff.

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena on kappaleiden yli 30 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä ehdokkuudet vuoden yhtye ja vuoden hiphop -kategorioissa Emma Gaalassa vuonna 2018.

Jola X Raff on espoolainen rap/pop-duo. Sen muodostavat Jonna Hänninen (Jola) ja Rami Oikarinen (Raff). Tämä tuore kaksikko aloitti yhteistyönsä syksyllä 2016, jonka jälkeen kappaleita on työstetty kovaa vauhtia. Duon ensimmäinen single julkaistiin keväällä 2017.

Facebook-tapahtuma

www.bada-bing.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Showtime 22:30

Younghearted on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan tälle korvaavalle keikalle. Ohjelmamuutoksesta johtuen ennen 16.2. ostetut liput voi myös palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa 22.2.2018 klo 12:00 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.