EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1.2. - To 15.3.2018  /  Universum  /  Helsinki

Teater Mars: Fylla sex 2.0

Teater Mars: Fylla sex 2.0 Liput
Takaisin

Ladataan…

Konrad KG Petterson skall fylla år. Hans hustru Pia har bjudit in en handfull av hans gamla skoltida vänner för att anordna en överraskningsfest. Det blir en kväll med väntade och oväntade överraskningar.

Fylla sex är en komedi om att bli äldre, om att inte villa bli äldre, om livets förändringar och om det som består. Stilarten byter mellan köksrealism, salongskomedi och fars. Joakim Groths komedi Fylla sex hade urpremiär 1998 i ett samarbete mellan Svenska Teatern och Teater Mars. När nu föreställningen 2018 tas upp på nytt av Teater Mars har det alltså formen av ett 20-årsjubileum. Pjästexten har av författaren grundligt reviderats för att lyfta fram tendenser i tiden (1990-talet) som nu framstår som betydelsefulla.

Manus & regi: Joakim Groth
På scen: Max Bremer, Robert Enckell, Niklas Häggblom, Sam Huber, Dick Idman, Åsa Nybo, Marika Parkkomäki, Sara Soulié och Åsa Wallenius

www.universum.fi


Ikäraja: K-12

Numeroimattomat istumapaikat / onumrerade sittplatser.

Esityksen kesto n. 2,5h

Esitys on ruotsinkielinen.