EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

To 1.2. - To 15.3.2018  /  Universum  /  Helsingfors

Teater Mars: Fylla sex 2.0

Teater Mars: Fylla sex 2.0 Biljetter
Tillbaka

Laddar…

Konrad KG Petterson skall fylla år. Hans hustru Pia har bjudit in en handfull av hans gamla skoltida vänner för att anordna en överraskningsfest. Det blir en kväll med väntade och oväntade överraskningar.

Fylla sex är en komedi om att bli äldre, om att inte villa bli äldre, om livets förändringar och om det som består. Stilarten byter mellan köksrealism, salongskomedi och fars. Joakim Groths komedi Fylla sex hade urpremiär 1998 i ett samarbete mellan Svenska Teatern och Teater Mars. När nu föreställningen 2018 tas upp på nytt av Teater Mars har det alltså formen av ett 20-årsjubileum. Pjästexten har av författaren grundligt reviderats för att lyfta fram tendenser i tiden (1990-talet) som nu framstår som betydelsefulla.

Manus & regi: Joakim Groth
På scen: Max Bremer, Robert Enckell, Niklas Häggblom, Sam Huber, Dick Idman, Åsa Nybo, Marika Parkkomäki, Sara Soulié och Åsa Wallenius

www.universum.fi


Åldersgräns: 12+

Onumrerade sittplatser.

Föreställningens längd ca. 2,5h

Föreställningen är på svenska.