EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9. - Su 10.9.2017  /  Suvilahti  /  Helsinki

Funky Elephant Festival

Funky Elephant Festival Liput
Takaisin

Ladataan…

Legendaarinen Funky Elephant -festivaali marssii tänä vuonna Kampin klubeilta ja areenoilta Helsingin Suvilahden vanhaan tehdasmiljööseen ja sen intiimeille sisäpihoille, jotka saavat valojen ja visuaalien kautta täysin uuden ilmeen.

Uudistunut Funky Elephant tarjoaa yleisölleen mahdollisuuden heittäytyä alakulttuurien ja undergroundin maailmaan tunnelmallisissa puitteissa sekä nauttia tulevaisuuden trendeistä ja ilmiöistä autenttisimmillaan niiden alkulähteillä. Syksylle siirtyvä juhla panostaa ainutlaatuiseen hyvän olon festivaalikokemukseen, inspiroiviin virikkeisiin sekä poikkitaiteelliseen ja yleisöä osallistavaan ohjelmasisältöön.

Poikkitaiteellinen ohjelmasisältö koostuu livebändien esityksistä, dj-vetoisista klubeista, sirkuksesta, työpajoista, lasten ja nuorten aktiviteeteista sekä eri kulttuurin alojen ohjelmasta performansseista visuaaliseen taiteeseen. Musiikillisesti tapahtuma kattaa lukuisia rytmimusiikin genrejä funkista, soulista, jazzista, hiphopista, reggaesta ja afrobeatista lähtien aina modernimpaan klubisoundiin ja maailman rytmeihin.

Yhdeksällä eri lavalla ja teema-alueella nähdään muun muassa seuraavat artistit:
Omar, Maria Gasolina, Nicole Willis & Banda Palomita, Tre-Funk III, Es-Ow & Ridial Band, Aleh Ferreira & Brazilian Locomotiva, Lexsoul Dancemachine, Super Janne, Hoippu Orkesteri, Aarnikotkat, Ivah Sound, Ackboo ft. Ras Hassen Ti, DJ Hugo Mendez, The Funky Sound Foundation, Selecta Andor, MC Koo.


Lauantai 9.9.2017 (K-18, maksullinen sisäänpääsy):
Funky Elephantissa nautitaan rytmimusiikin moninaisesta kirjosta ja elämysohjelmasta runsaimmillaan.

Sunnuntai 10.9.2017 (Ikärajaton, maksuton sisäänpääsy):
Luvassa on maksuton koko perheen karnevaali työpajoineen ja aktiviteetteineen kaikenikäisille. Mahdollisimman avoin kaupunkikulttuurin temmellystanner toimii silloin myös esittelyareenana erilaisille toimijoille ja järjestöille, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Katuruokabasaari tarjoilee moninaisine maistuvine herkkuineen molempina päivinä.

www.funkyelephantfestival.com


Ikäraja: K-18

Varausaika 2 päivää.

Lauantai 9.9.2017: K-18, maksullinen sisäänpääsy
Sunnuntai 10.9.2017: Ikärajaton, maksuton sisäänpääsy