EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 2. - La 4.8.2018  /  Forssan tori  /  Forssa

Forssan Holjat 2018

Forssan Holjat 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Holjat - Suomen söpöin festari

Holjat, tuo hyvän mielen kaupunkifestari, järjestetään Forssan kauppatorilla 2. -4.8.2018. Perinteitään kunnioittava kolmipäiväinen festivaali kerää juhlakansan yhteen läheltä ja kaukaa. Holjilla nähdään naapureita ja vanhoja tuttavia. Holjilla ollaan yhdessä, Holjat tehdään yhdessä ja Holjat koetaan yhdessä.

Holja on murresana, joka tarkoittaa hauskaa, lupsakkaa, huoletonta ja outoa. Mutta hyvällä tavalla. Holjat on iloinen kesäfestivaali, jossa koko perhe pääsee hurvittelemaan huvipuistolaitteiden kyydissä sekä nauttimaan kotimaisista huippuartisteista. Holjilla on lupa huvitella, nauttia tunnelmasta ja fiilistellä loistavaa musiikkia. Yli 40 vuotta keikkalavoja kiertäneen Vicky Rostin mukaan Holjat on Suomen söpöin festivaali.

Söpöjä ovat myös Holjien esiintyjät. Torstaina juhlakansaa viihdyttää lumoava Jannika B. Perjantaina lavalle nousevat Elias Kaskinen & Päivän sankarit sekä super suosittu Kaija Koo. Lauantaina festivaalien musiikista vastaavat Ile Kallio Big Rock Band sekä Rock legenda Uriah Heep. Lauantaina lavalla myös Martti Servo & Napander.

Kotimaisten artistien lisäksi Divet Show by Marko Vainio tuo lavalle kymmenittäin muita tunnettuja julkkiksia. Tivoli Seiterän huvipuistoalueelta löytyy huimaa puuhaa ja makean huumaa jokaisen festarikävijän makuun. Päivällä torialueelle on vapaa pääsy.

Aikuisten omaa iltaa vietetään LAUANTAINA 4.8. jolloin koko festarialueella on ikärajoitus K-18 klo 18 lähtien.

Holjat tuo ihmiset yhteen kerran kesässä. Festarikävijöille tuttuja mutapeltoja tai telttakyliä ei Forssasta löydy. Aivan kaupungin ydinkeskustassa vietettävä festivaali on kuin Forssa: kooltaan juuri sopiva ja keskellä kaikkea, vain tunnin ajomatkan päässä Turusta, Tampereelta ja Helsingistä. Holjaa ei voi selittää, Holjat pitää kokea! 

Koe kesä, koe Forssa ja ennen kaikkea koe Holjat!
Nähdään Forssan kauppatorilla 2. - 4.8.2018!

Torstai 2.8.2018
JANNIKA B
ISAC ELLIOT
HESAÄIJÄ & JANNE ORDÉN

Perjantai 3.8.2018
KAIJA KOO
ELIAS KASKINEN & PÄIVÄN SANKARIT
VALLU LUKKA & GROOVE PRESIDENT

Lauantai 4.8.2018
ILE KALLIO BIG ROCK BAND
URIAH HEEP
DIVET SHOW by Marko Vainio
MARTTI SERVO & NAPANDER

www.holjat.fi


Ikäraja: To & Pe ikärajaton, La K-18

Torstai (Ikärajaton) - klo 18:00-23:30
Perjantai (Ikärajaton) - klo 18:00-01:00
Lauantai (K-18) - klo 18:00-01:00

Alle 7v ilmaiseksi

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Forssan tori
Hämeentie 4, 31300, Forssan tori