EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 3. - La 5.8.2017  /  Forssan tori  /  Forssa

Forssan Holjat 2017

Forssan Holjat 2017 Liput
Takaisin

Ladataan…

Holjat - Suomen söpöin festari

Holjat, tuo hyvän mielen kaupunkifestari, järjestetään Forssan kauppatorilla 3.-5.8.2017. Perinteitään kunnioittava kolmipäiväinen festivaali kerää juhlakansan yhteen läheltä ja kaukaa. Holjilla nähdään naapureita ja vanhoja tuttavia. Holjilla ollaan yhdessä, Holjat tehdään yhdessä ja Holjat koetaan yhdessä.

Holja on murresana, joka tarkoittaa hauskaa, lupsakkaa, huoletonta ja outoa. Mutta hyvällä tavalla. Holjat on iloinen kesäfestivaali, jossa koko perhe pääsee hurvittelemaan huvipuistolaitteiden kyydissä sekä nauttimaan kotimaisista huippuartisteista. Holjilla on lupa huvitella, nauttia tunnelmasta ja fiilistellä loistavaa musiikkia. Yli 40 vuotta keikkalavoja kiertäneen Vicky Rostin mukaan Holjat on Suomen söpöin festivaali.

Söpöjä ovat myös Holjien esiintyjät. Torstaina juhlakansaa viihdyttävät lumoava Elli Lukander, lähes Holjiakin söpömpi Benjamin Peltonen sekä energinen JVG. Perjantaina lavalle nousevat Ellinoora, Kaseva, Lauri Tähkä ja Mikael Gabriel. Lauantaina festivaalien musiikista vastaavat Suvi Teräsniska, Taiska, Tuure Kilpeläinen ja Jean S.

Kotimaisten artistien lisäksi Divet Show by Marko Vainio tuo lavalle kymmenittäin muita tunnettuja julkkiksia. Lauantaina lapsiperheitä viihdyttää Maltti ja Valtti. Tivoli Seiterän huvipuistoalueelta löytyy huimaa puuhaa ja makean huumaa jokaisen festarikävijän makuun. Päivällä torialueelle on vapaa pääsy.

Aikuisten omaa iltaa vietetään LAUANTAINA 5.8. jolloin koko festarialueella on ikärajoitus K-18 klo 18 lähtien.

Holjat tuo ihmiset yhteen kerran kesässä. Festarikävijöille tuttuja mutapeltoja tai telttakyliä ei Forssasta löydy. Aivan kaupungin ydinkeskustassa vietettävä festivaali on kuin Forssa: kooltaan juuri sopiva ja keskellä kaikkea, vain tunnin ajomatkan päässä Turusta, Tampereelta ja Helsingistä. Holjaa ei voi selittää, Holjat pitää kokea! 

Koe kesä, koe Forssa ja ennen kaikkea koe Holjat!

Nähdään Forssan kauppatorilla 3.-5.8.2017!

Torstai 3.8.2017

ELLI & THE FIVERS
BENJAMIN
JVG

Perjantai 4.8.2017

ELLINOORA
KASEVA
LAURI TÄHKÄ
MIKAEL GABRIEL

Lauantai 5.8.2017

SUVI TERÄSNISKA
TAISKA
DIVET SHOW by Marko Vainio
TUURE KILPELÄINEN ja KAIHON KARAVAANI
JEAN S.

www.holjat.fi


Ikäraja: To & Pe ikärajaton, La K-18

Torstai (Ikärajaton) - klo 18:00-23:30
Perjantai (Ikärajaton) - klo 18:00-01:00
Lauantai (K-18) - klo 18:00-01:00

Alle 7v ilmaiseksi

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Forssan tori
Hämeentie 4, 31300, Forssan tori