EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.5.2018  /  Clarion Hotel  /  Helsinki

Food & Talk 2018 - Puhetta tulevaisuuden ruoasta ja ruoan tulevaisuudesta

Food & Talk 2018 - Puhetta tulevaisuuden ruoasta ja ruoan tulevaisuudesta Liput
Takaisin

Ladataan…

FOOD & TALK 2018

Puhetta ruoasta ja huippuravintoloiden ruokaa

Tule kuuntelemaan puheenvuoroja ruokahävikistä ja hyönteisruoasta sekä tutustumaan maailman ensimmäiseen ruokaskanneriin. Innokkailla ruokakuvaajilla on myös mahdollisuus saada neuvoja ja vinkkejä entistä parempiin kuviin. Puhumassa ovat mm. kanadalainen Isabel Hoffman Tellspecistä, Elina Ovaskainen Motivasta, ruokakirjailija ja gastronaatti Satu Koivisto, sekä EntoCuben toimitusjohtaja Perttu Karjalainen.

Innostavan ja mielenkiintoisen ohjelman lisäksi Food & Talkissa on mahdollisuus nauttia suomalaisten huippuravintoloiden ruoista. Paikalla ovat Ravintola Olo, Savoy ja Sinne sekä Food Camp Finland. Ruoka-annoksia varten voit ostaa ruokalippuja etukäteen tai paikan päältä. Edullisinta on ostaa liput etukäteen.

Ruoan seuraksi Food & Talkista löytyy hyvä valikoima juomia.

Viinitastingeissä pääset tutustumaan miten prosecco ja cava eroavat toisistaan, miksi samasta rypälelajikkeestakin valmistetut viinit voivat maistua niin erilaisilta ja mitä tanniinit oikeastaan ovat. Ostamalla liput etukäteen varmistat paikkasi tastingissa.

Tapahtumassa on myös mahdollisuus tehdä ruoka-aiheisia ostoksia ja tutustua erilaisiin tuote-uutuuksiin.

Tule vaikka koko päiväksi tai silloin, kun sinulle sopii. Kaksin tai ystävien kanssa - viihdytte varmasti! Tapahtumapaikkana on upea hotelli Clarion Helsingin Jätkäsaaressa. Tutustu tarkempaan ohjelmaan tapahtuman verkkosivuilla ja osta liput jo ennakkoon, niin saat ne edullisemmin.

///

Tapahtuman järjestäjä, Food Camp Finland Oy, on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Yrityksen missiona on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta. Food & Artin lisäksi Food Camp järjestää toukokuussa Food & Talk -seminaarin, joka kokoaa yhteen ruoka-alan toimijoita alkutuottajista ravintoloihin pohtimaan alan tulevaisuutta ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Omien tapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää ruokatapahtumia muille tilauksesta ja tekee ruokaan liittyvää koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu koko ajan kasvava catering-palvelu. Food Camp Finland Oy on osa Olo Goup:ia, johon kuuluvat lisäksi tähtiravintola Olo, Gastrobar Emo sekä Ravintola Gösta.

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.

www.foodandtalk.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 10:30-16:00

Ennakkoon ostettu pääsylipulla saa yhden tasting-annoksen, jonka arvo 8 €.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Opiskelijahintainen pääsylippu 5 €, 1 kpl / opiskelija. Kortti tarkistetaan tapahtuman ovella.

Clarion Hotel
Tyynenmerenkatu 2, 00220, Clarion Hotel