EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 27.9.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Fink (UK), Antero Lindgren

Fink (UK), Antero Lindgren Liput
Takaisin

Ladataan…

BRITTIYHTYE FINK PALAA HELSINKIIN

Ke 27.9.2017 Helsinki, Tavastia

Folkkia ja indiepoppia elektroniseen ilmaisuun yhdistävä brittiyhtye Fink palaa syksyllä kahden vuoden tauon jälkeen Suomeen. Aikaisemmin kaksi klubikeikkaa soittanut ja myös Provinssi-festivaaleilla vuonna 2015 vieraillut yhtye konsertoi Helsingin Tavastia-klubilla keskiviikkona 27. syyskuuta. Ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 3. helmikuuta klo 11.00 Tiketissä.

Aikaisemmin dj:nä ja tuottajana toimineen bändin nokkamies Fin Greenallin johtama yhtye on soundimaailmaltaan José Gonzálezin ja Lambin hengenheimolainen. Finkin musiikissa laulaja Greenallin omaleimainen lauluääni yhdistyy akustisiin kitaroihin ja modernin elektronisiin taustoihin. Kokoonpano julkaisi esikoislevynsä "Fresh Produce" vuonna 2000. Finkiltä on ilmestynyt kuusi muutakin levyä, joista viimeisin on vuoden 2015 "Horizontalism".

Yhtye julkaisi työtapojaan ja elämäänsä valottavan dokumenttielokuvan "Less Alone" vuonna 2015. Faneja kunnioittava lyhytelokuva raottaa verhoa erityisesti projektia johtaneen Greenallin elämään.

Lämppärinä: Antero Lindgren

www.facebook.com/finkmusic/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet 20:00

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.