EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 3.3.2018  /  Klubi  /  Tampere

Fest Afrika Winter Jam 2018: Aslay, Daddy Ous Band, Boom Shakalaka, DJ Emil & DJ Hermanni, DJ Cliff

Fest Afrika Winter Jam 2018: Aslay, Daddy Ous Band, Boom Shakalaka, DJ Emil & DJ Hermanni, DJ Cliff Liput
Takaisin

Ladataan…

Valitettavasti toinen pääesiintyjistä Aslay on peruuttanut esiintymisensä.

Ohjelmamuutoksesta johtuen ennen 3.3. ostetut liput voi palauttaa viimeistään 8.3. Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa 8.3.2018 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Ovella myytävien lippujen hintaa on myös muutoksesta johtuen laskettu ja lippujen uusi hinta on 10€. Ennakkoon ostetuista lipuista saa tapahtumaan osallistuessa 2€ hyvityksen per lippu

 

Illan yhtenä esiintyjänä nähdään Daddy Ous Band. DJ-musiikista vastaavat Boom Shakalaka, Afro Sundayn DJ:t Emil ja Hermanni sekä DJ Cliff.

www.festafrika.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.