EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 16.5.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

FTI, Colorblue

FTI, Colorblue Liput
Takaisin

Ladataan…

FTI

For The Imperium loikkaa kerralla ulos metallilaatikosta - ja kauas loikkaakin. Uuden FTI-nimensä alla yhtye jatkaa tutkimusmatkaansa kohti kokonaan toisenlaisia musiikillisia ulappoja, kompassin osoittaessa nyt kohti funk-, soul- ja elektronisen musiikin aavoja.

Yhtyeen ilmaisullinen täyskäännös ei tarkoita rahtuakaan vähemmän häkellyttävää soittotaitoa - sitä, johon olemme saaneet tähänkin saakka tottua. Kokoonpano on sataprosenttisesti kotonaan uudessa tyylissään ja hoitaa hommat himaan tappavalla teholla. For The Imperium on aina ollut tienraivaaja, ei perässähiihtäjä. FTI ei tyydy myöskään mukautumaan ohikiitävien muotivillitysten kuten retro-/synthwaven, EDM:n, drum'n'bassin tai dubstepin säännöstöihin, vaan yhdistää niistä yllättävällä tavalla aivan omanlaisensa sekoituksen, kaataen siinä sivussa taas kerran musiikillisia raja-aitoja.

On The Rocks - spesiaalikokoonpano

Ossi Maristo, guitar
Tapio Backlund, bass & synth
Hakim Hietikko, vocals
Tuomas Rauhala, drums
Panu Rauhala, keyboards
Aarne Riikonen, percussion
Erik Hippi, saxophone
Susanna Eronen, backing vocals
Sini Heinilä, backing vocals

Illan tulee avaamaan helsinkiläinen Colorblue, jonka musiikissa nykyaikaiset konesoundit lyövät kättä tarttuvien pop rock -anthemien kanssa.

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.