EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.4.2018  /  Merihaan Pallohalli  /  Helsinki

FCF Wrestling Sideshow

FCF Wrestling Sideshow Liput
Takaisin

Ladataan…

FCF Wrestling ylpeänä esittää täysin uudenlaisen tapahtuman Merihaan Pallohallissa 21.4! SIDESHOW esittelee FCF:n tuoreimman koulutusryhmän painijat tositoimissa. Uusien painijoiden lisäksi paikalla koheltaa myös tuttuja vanhoja FCF:n tähtiä, joten painihurmos on taattu!

Wrestling eli showpaini on ainutlaatuinen yhdistelmä urheilua, dramatiikka sekä improvisaatiota, jossa painijat ottelevat kilpaillakseen ja selvitelläkseen välejään. Vauhdikkaan toiminnan keskipiste ovat näyttävät urheilusuoritukset sekä painijoiden keskinäisistä suhteista kumpuavat viihteelliset tarinat.

Näytösluontoinen kamppailu vangitsee katsojansa ja herättää suuria tunteita. Yleisön osallistuminen ja vuorovaikutus esiintyjien kanssa onkin lajin tärkeimpiä elementtejä.

Kehässä nähdään elämää suurempia hahmoja, kuten muinaissuomalaisia villimiehiä, seksuaalisia narsisteja, hulluja tiedemiehiä - ja myös ihan tavanomaisia urheilijoita. Otteluissa faktan ja fiktion raja hämärtyy. Parhaimmillaan painiottelu on kuin elokuvan ja urheilun sekoitus: uniikki ja ikimuistoinen elämys.

www.wrestling.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12
Aika: Showtime klo 17:00

Ovet klo 16:00. Kesto 2h.

Suositusikäraja 12v., alle 7v. ilmaiseksi. Alle 18-vuotiaat sisään vain huoltajan seurassa.

Numeroimattomat seisomapaikat.
+ mahdollinen ovimaksu

Liput ovelta 7 €, mikäli jäljellä.