EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.12.2017  /  Factory  /  Tallinna

Exclusive Finlandia

Exclusive Finlandia Liput
Takaisin

Ladataan…

Korvaavana artistina nähdään Haapsalusta kotoisin oleva autenttinen ja lahjakas Hip-Hop tulokas Kemo. Tämän lisäksi DJ Reivo Samma tykittää tanssilattian liekkeihin. Ovet aukeavat kello 22 ja ikäraja 18. Tervetuloa!

 

www.exclusivefinlandia.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00

Valitettavasti Elastinen, Rähinä Special ja Iso-H eivät esiinny tapahtumassa. .

Muutoksen seurauksena lipun hinta laskee siten, että uusi lipunhinta on 10 € (sis. palvelumaksun). Ostetut liput voi käyttää tapahtumaan, jolloin sinulle korvataan lipunhintojen erotus (poislukien palvelumaksut). Mikäli haluat, että palautamme erotuksen, toimita lippujesi lippukoodit/tarkistenumerot IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi lauantaihin 2.12.2017 klo 20:00 mennessä.

Ohjelmamuutoksesta johtuen ennen 1.12.2017 ostetut liput voi myös palauttaa Tiketin toimipisteeseen. Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa lauantaihin 2.12.2017 klo 20:00 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Lisätietoja Facebookista.