EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 15.4. - La 27.10.2018  /  Tapiolan urheilupuisto  /  Espoo

Esport Honka 2018

Esport Honka 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

ESPORT HONKA ON PALANNUT VEIKKAUSLIIGAAN!

Hongan huikea vuosi sisälsi paljon dramatiikkaa ja sen kruunasi sarjanousu HIFK:ta vastaan. Ensi kaudella on lupa odottaa Hongalta huikeaa taistelua ja hien vuodatusta jokaisessa ottelussa. Jos viime vuosina on ollut helppoja pisteitä jaossa, niitä ei ole enää Veikkausliigassa. Draamankaarta ei varmasti tule puuttumaan vuonna 2018.

Tervetuloa katsomoon kannustamaan Esport Honka huippusuorituksiin!

esporthonka.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kahden ottelun sarjalipun numerolla voit lunastaa 0 € hintaisia ottelulippuja Hongan peleihin 16.6. FC Honka - KuPS ja 20.6. FC Honka - SJK. Osta ensin sarjalippu erillisestä tapahtumasta. Sen jälkeen valitse mieleinen paikka Aurinkokatsomosta ja lipputyypiksi: Hongan lippupaketti kesäkuulle. Huomaathan, että otteluliput on lunastettava etukäteen, eikä sarjalippu kelpaa tapahtumaan sellaisenaan. Voit lunastaa kaksi lippua samalla koodilla. 1 sarjalippu / asiakas. Alennus voimassa peliin saakka tai niin kauan kun lippuja riittää.

Ennakkohintaisten lippujen myynti päättyy kun päivä vaihtuu ottelupäiväksi. Tämän jälkeen lippuja myydään porttihinnoilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Esport Lounge sisältää pääsyn Esport Loungeen, jossa lämmin ruoka sekä paikan VIP-katsomosta.