Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 8.4.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Erki Pärnoja (EST), Jaakko Aukusti

Erki Pärnoja (EST), Jaakko Aukusti liput
Takaisin

Ladataan...

Virolainen biisinkirjoittaja ja multi-instrumentalisti Erki Pärnoja saapuu keikoille Turkuun ja Helsinkiin huhtikuun 7. ja 8. päivä. 

Pärnojan musiikki on tunnelmaltaan hyvin elokuvamaista. Musiikki luo voimakkaita maisemia ja mielikuvia ilman liikkuvaa kuvaa. Hänet tunnetaan yhtyeestä Ewert and The Two Dragons. Sooloartistina hän tuo esille monimuotoisemman ja vaihtoehtoisemman puolen itsestään. Kappaleet ovat instrumentaalisia, ja niissä on ainutlaatuisen mystinen tunnelma. Musiikissa on vaikutteita indie-popista ja 70-luvun kitaragroovesta.

Pärnoja julkaisi dybyytti-EP:nsä Himmelbjerget joulukuussa 2016. Pärnoja kuvaili kappaleita maisemina elokuvalle, jota ei ole olemassa. Kahdeksalla kappaleella varustettu kakkosalbumi Efterglow julkaistiin maaliskuun 21. päivä. Efterglow on tehty yhteistyössä tanskalaisen rumpalin Ulrik Ordingin ja ruotsalaisen tuottaja-kosketinsoittajan Filip Leymanin kanssa.

Muusikko on itse kertonut, että kaikki hänen kirjoittamansa kappaleet kantavat mukaan jotain hänelle henkilökohtaista muistoa tai kokemusta. Uusi albumi on muusikolle kuin valokuva-albumi, ja sen kappaleet ovat melankolisia, melodisia sekä vaikuttavia. Pärnoja näkee kappaleensa kuin elokuvana, muttei halua määritellä, mitä kuulijan pitäisi kuulla, nähdä tai tuntea niitä kuunnellessaan.

www.erkiparnoja.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipun ostaneille 1,50 € (norm 3 €).

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.