EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 17.4.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Erja Lyytinen

Erja Lyytinen Liput
Takaisin

Ladataan…

Blueskitaristi ja -laulaja Erja Lyytinen esiintyy huhtikuussa lyhyellä ja ytimekkäällä klubikiertueella  Helsingin Tavastialla, Kuopion Maximissa, Jyväskylän Lutakossa sekä Lahden Grand Blues Festivalilla, jonka päätähtenä hän soittaa. Kyseessä ovat Erjan ainoat keikat Suomessa ennen kesää, jolloin hän muun muassa esiintyy Järvenpään Puistobluesin pääkonsertissa. Kevään aikana Erja kiertää Saksassa, Itävallassa, Briteissä, Sveitsissä, Ruotsissa ja Espanjassa. Erjaa säestää keikoilla hänen yhtyeensä, jossa rumpuja soittaa Iiro Laitinen, bassoa Tatu Back ja koskettimia Kasperi Kallio.

Erja valittiin marraskuun lopussa vuoden 2017 European Blues Awardseissa Euroopan parhaaksi kitaristiksi. Lisäksi www.musicradar.com -sivusto valitsi hänet 17 maailman parhaan blueskitaristin joukkoon äänestyksessä, jossa annettiin kaikkiaan 136 000 ääntä. Erja sijoittui äänestyksessä huikealle sijalle 7! Sivuston nimeämien parhaiden kitaristen joukossa on nimekkäitä taitureita, kuten Joe Bonamassa, Kenny Wayne Shepherd, Jonny Lang, Eric Gales, Derek Trucks ja Susan Tedeschi, John Mayer ja Tyler Bryant.

 

www.facebook.com/erjalyytinen/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.