Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.2.2017  /  Espoo Metro Areena  /  Espoo

Emma Gaala 2017

Emma Gaala 2017 liput
Takaisin

Ladataan...

Järjestyksessään jo 31. Emma Gaala järjestetään Espoon Metro Areenalla 4. helmikuuta.

Esiintyjäkaartia täydentää maaliskuun alussa uuden albuminsa julkaiseva Haloo Helsinki!

Esiintyjinä tullaan näkemään illan aikana myös Profeetat (Cheek & Elastinen), Vesala, SANNI, Alma, Alex MattsonEvelina, Eliinoora, Arttu LindemanMikael GabrielIsac Elliot sekä Suvi Teräsniska.

Juontajana toimivan Heikki Paasosen lisäksi lista gaalan palkintojen jakajista on komea. Lavalla nähdään mm. muusikot Antti Tuisku, Jenni Vartiainen, Saara Aalto, Anna Puu, Samu Haber, Paperi T, Lauri Ylönen ja Pariisin kevään Arto Tuunela, b Harri Moisio, Sami Kuronen, Pauliina Puurila, Anni Hautala, Jaajo Linnonmaa, Aki Linnanahde ja Minna Kuukka, b Maryam Razavi, suosikkibloggaaja Mariieveronica sekä näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius.

Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jaetaan 22 eri kategoriassa. Tänä vuonna eniten ehdokkuuksia kahmivat VesalaSANNI, Alma, Lauri Tähkä ja Stam1na. Vesala sai huikeat seitsemän ehdokkuutta ollen ehdolla myös mm. Vuoden tuottajaksi. SANNI on ehdolla kuudessa eri kategoriassa ja sekä Alma, Lauri Tähkä että Stam1na viidessä kategoriassa.
 
Kaikki kategoriat ehdokkaineen löytyvät osoitteesta www.emmagaala.fi. Näiden jo julkistettujen kategorioiden lisäksi on mahdollista, että Emma Gaalassa jaetaan vuosikohtaisesti erikseen harkittavia erikois-Emmoja. Yleisö voi vaikuttaa ja äänestää omaa suosikkiaan Vuoden kotimainen artisti/yhtye-sarjassa osoitteessa www.radiosuomipop.fi sekä Vuoden kotimaista musiikkivideota osoitteessa www.kiss.fi/kilpailut/emma-gaala-435.

 

Emma Gaala on Musiikkituottajat - Ifpi Finland Ry:n järjestämä musiikkialan tapahtuma, jossa palkitaan vuoden menetyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Emma-palkintoja on jaettu vuodesta 1983 alkaen. Emma-palkintojen myöntökriteerejä ovat musiikillinen kiinnostavuus, menestykset musiikillisesti ja kaupallisesti äänitealalla sekä taiteilijan suosio eri mittareilla arvioituna.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden artistimuutoksiin.

Emma Gaala Facebook

Emma Gaala Instagram

Emma Gaala Twitter

www.emmagaala.fi


Aika: klo 18:30, Ovet klo 17:30