EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 30.4.2018  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Elävien hautajaiset
klo 19:00

Elävien hautajaiset Liput
Takaisin

Ladataan…

Entä jos yhtenä aamuna heräisit ja maailma olisikin muuttunut vieraaksi? Heräät, etkä osaa sanoa missä olet? Tai läheisesi olisi sairastunut ja muuttunut tuntemattomaksi? Ehkä huolellisesti suunnittelemasi kuumailmapallomatka ei menekään suunnitelmien mukaan? Elävien hautajaiset kertoo pelosta; sekä tuntematonta että ihmisen sisältä kumpuavaa pimeyttä kohtaan.

Esitys perustuu yhdysvaltalaisen Edgar Allan Poen teoksiin, joissa kuoleman, surun ja syyllisyyden teemat ovat sulavasti rinnakkain elämäjanon, rakkauden ja valeuutisten kanssa. Poen elinaikana (1809-1849) Yhdysvallat muuttui uusien keksintöjen, teollisuuden ja siirtolaismassojen voimasta. Poe kuvaa maailmaa, joka on uusi ja tuntematon, kaikille. Esitys kertoo ihmisistä, jotka joutuvat kohtaamaan itsensä löytäen puolia, joita eivät tienneet olevan olemassakaan. Osa näistä on hauskoja, ja osa valitettavasti ei... Tervetuloa Elävien hautajaisiin!


Dramatisointi ja ohjaus Tuomo Rämö
Rooleissa Antti Mankonen, Petri Mäkipää, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli
Äänisuunnittelu ja musiikki Hannu Hauta-aho
Pukusuunnittelu Tiina Helin
Valosuunnittelu Nadja Räikkä
Lavastussuunnittelu Perttu Sinervo

Tunnus: Visa Knuuttila

www.teatteritelakka.fi/?page_id=7083


Aika: klo 19:00

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Ryhmäliput (alk. 25,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 13,50 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.

Myynti loppuu 30.4.2018 19:00.