EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.2.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Einari Stylman, Elia

Einari Stylman, Elia Liput
Takaisin

Ladataan…

Einari Stylman Kutosella ensimmäistä kertaa uuden tulikuuman yhtyeensä kanssa!

Einari Stylmanin musiikki on rockia tulevaisuudesta. Mm. elektron, etnisen rytmimusiikin ja hiphopin sävyjä yhdistelevä laulaja vie kuulijan uuteen todellisuuteen, jossa energialuurangot, suominoidat ja kissaihmiset viettävät kaikkien aikojen ensimmäistä World Wide Meditation Daytä.

Jo edesmenneen Lopunajan mies -yhtyeen vahvaäänisenä solistina tunnettu Stylman on ollu säännöllinen näky myös The Holyn ja Death Hawksin livekokoonpanoissa. 

Ensimmäinen single Stylmanin syksyllä julkaistavalta albumilta ilmestyy 26.1.2018.

Einari Stylman -yhtyeessä soittavat pitkän linjan muusikot Niko Votkin (rummut), Arttu Hasu (basso), Mikko Virta (kitara) ja Juha Kuoppala (koskettimet). Kuudennen Linjan keikka on ensimmäinen ja kevään ainoa mahdollisuus nähdä tämä tulikuuma yhtye Helsingissä.

Lue lisää:
IG

Illan avaa Elia.

Elia soittaa viulua omalla erikoisella tavallaan. Kauniit, suuret, pienet jousimassat syntyvät ja katoavat hetkessä. Live-esiintymisissään Elia käyttää vain viulua efektipedaaleja ja looppereita. Elia ihastutti hiljattain Flowers of Life Areenalla Helsingin Gloriassa neljän tunnin improvisaatio-setillä.

Aikataulu:
20:30 Elia
21:30 Einari Stylman


www.facebook.com/einaristylmanmusic


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.