EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 20.9.2017  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Eeppi Ursin

Eeppi Ursin Liput
Takaisin

Ladataan…

Eeppi Ursin Suistolla Ke 20.9!

Monipuolinen laulaja ja musiikintekijä Eeppi Ursin on hurmannut keväällä julkaistulla Tue mua -popkappaleellaan. Nyt tätä herkkua on luvassa lisää, kun upeaääninen Ursin julkaisee ensimmäisen suomenkielisen albuminsa 8.9.2017. Jäljet-niminen levy sisältää pääosin Eepin omia sanoituksia ja sävellyksiä.
Albumin teksteissä on teemoja elämän eri laidoilta, ihmisen valinnoista ja teoista. Inspiraatio tulee usein oman elämän ympäriltä, mutta myös uutisista. Levyn julkaisee kotimainen Luomusic Records.

"Mua kiinnostaa yrittää ymmärtää ihmisen erilaisia tekoja ja ajatuksia, miksi me halutaan satuttaa toisia, miksi me jäädään, vaikka pitäisi lähteä, miksi meillä on niin vaikeaa, miksi me ei voida olla tyytyväisiä siihen, mitä meillä on.
Mua on koskettanut niin Nela Utkinan tarina kuin maahanmuuttokeskustelukin" kommentoi Eeppi tekstejään.
Kuuntele Tue mua -single täältä:
http://eeppiursin.lnk.to/tuemua

Kokenut esiintyjä suuntaa tulevan levyn myötä myös keikoille uuden ja energisen bändinsä kanssa. Eeppi Ursin on esiintynyt solistina lukuisissa kokoonpanoissa ja kirjoittanut musiikkia niin itselleen kuin muille artisteille ja työskennellyt pitkään myös teatterimusiikin parissa. Hän on esiintynyt myös Club For Fiven riveissä. ?Tuleva albumi on Eepin kolmas sooloalbumi, edellinen albumi Yellow Page Girl julkaistiin vuonna 2009. 

 

 

 

www.eeppiursin.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-02:00
Showtime 21:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 7 € sis. eteispalvelumaksun