EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.3.2018  /  Klubi  /  Tampere

Drearyym, Battlelore

Drearyym, Battlelore Liput
Takaisin

Ladataan…

tullikamari.net/fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, jos jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

***

Valitettavasti Catamenia joutuu perumaan keikkansa sairastapauksen vuoksi. Lyhyellä varoitusajalla Tampereen keikalle Catameniaa tuuraamaan saapuu paikallinen, melodista death-/folkmetallia esittävä Drearyym. Ovet aukeavat klo 20 ja soitto soi klo 21 alkaen. Aiemmin ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Halutessasi voit myös palauttaa ennen 16.3. ostetun lippusi Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. Liput tulee palauttaa viime hetken peruutuksesta johtuen jo tänään 16.3.2018 klo 19:00 mennessä. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Catamenia kommentoi syitä peruuntumisen taustalla seuraavasti:

"Valitettavasti joudumme perumaan omalta osaltamme Tampereen ja Oulun keikat sairastapauksen vuoksi. Yli 20 vuotta olemme keikkailleet ja tahkoneet ympäri Suomea ja muuta maailmaa, mutta nyt tuli ensimmäinen kerta, kun sovitut keikat joudumme peruuttamaan. Meitä eivät ole kuumeet, nuhat tai muutkaan vammat ennen pysäyttäneet, mutta nyt influenssa sekä 39 asteen kuume on vienyt yhden miehistön jäsenemme sairastuvalle asti ja sen vuoksi joudumme valitettavasti peruuttamaan sovitut keikat. Catamenia pyytää nöyrimmin anteeksi kaikilta tapahtunutta; nyt ei ollut edes hitusta onnea matkassa. Yritimme viimeiseen asti saada tuuraajaa tilalle, mutta tällä kertaa sekään ei auttanut. Korvaavista keikoista keskustellaan järjestäjien kanssa ja niistä ilmoitellaan myöhempänä ajankohta meidän ja järjestäjän sivuilla."